Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.102 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

След като Йълдъз казва истината за Ирем на Хакан, двете със Зайнеп се сдобряват. Алихан изненадва Ендер, като и казва, че трябва да се разведат, защото проблемите между него и Халит напълно са се разрешили. Ендер заплашва Йълдъз, че скоро ще си отмъсти. Вижте още какво ще се случи в епизод 102 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 9 декември 2021 (четвъртък) по bTV.

В епизод 101 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз, която плати много висока цена за сътрудничеството си Ендер си отмъщава, като и нанася удар, там където Ендер най-малко е очаквала. Алихан получава пакет, който го кара да се замисли за целия си живот и решенията, които е вземал досега и разбира, че е грешил по отношение на Халит


НА КРАТКО какво се случва в 102 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 9 декември 2021 (четвъртък) по bTV:

  • След като Йълдъз казва истината за Ирем на Хакан, двете със Зайнеп се сдобряват.
  • Ендер решава да си отмъсти на Йълдъз, като изпрати Кемал и Зехра да живеят при нея
  • Ендер заплашва Йълдъз, че скоро ще си отмъсти.
  • Алихан казва на Ендер, че тяхната договорка изтича, защото проблемите между него и Халит напълно са се разрешили и сега може да се разведат.
  • Хакан отива при Ирем в Бурса и двамата се сдобряват.
  • Халит и Алихан съобщават на семейната вечеря, че са изгладили недоразуменията по-между им.
  • Халит предлага на Зехра и Кемал да живеят при него, докато тече ремонта на къщата им. Кемал приема и това вбесява Йълдъз!
  • Алихан иска да говори със Зайнеп, но тя му казва, когато реши, че иска да говори с него, ще му съобщи.

„Опасно изкушение“, еп.103 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.103 (bTV) – какво ще се случи...

Халит казва на Зайнеп, че иска да запази директорския си пост във фирмата и я съветва да изслуша Алихан, защото той се нуждае от нея. Алихан...

След като Йълдъз казва истината за Ирем на Хакан, двете със Зайнеп се сдобряват.

Йълдъз казва на Хакан, че тя е изпратила Ирем в дома на Кемал и я е накарала да го излъже, а Ирем нищо не е знаела. Хакан я пита, дали му казва това, за да го сдобри с Ирем, а Йълдъз му отговоря, че по-скоро, за да се сдобри със сестра си, защото Зайнеп и е сърдита за тяхната раздяла и моли Хакан да даде шанс на Ирем. Хакан обещава на Йълдъз, че ще отиде в Бурса, за да поговори с Ирем.

Йълдъз отива при сестра си и ѝ казва, че е обяснила всичко на Хакан и той ще отиде да говори с Ирем.

-Е, Зайно сдобрихме ли се?! – нетърпелива е Йълдъз, а Зайнеп и отговоря, че са се сдобрили, но тя трябва да спре с лъжите и игричките, защото иначе няма да я види.

Йълдъз казва на сестра си, че тази вечер ще има семейна вечеря и тя също е поканена.

Алихан казва на Хакан, че се е сдобрил със сестра си, а той му казва, че се радва, защото Зерин е много страдала.

Хакан го пита какво ще прави с Ендер, защото тя няма да бъде щастлива от развитието на събитията. Алихан му казва да прави каквото иска, но той още от самото начало и е казал, че бракът им е временен.

Хакан казва на Алихан, че ще ходи да поговори с Ирем в Бурса, а той му казва да върви и без Ирем да не се връща.

Ендер решава да си отмъсти на Йълдъз, като изпрати Кемал и Зехра да живеят  при нея

Ендер решава да си отмъсти на Йълдъз, като изпрати Кемал и Зехра да живеят при нея

Ендер се вижда със Зехра, която и казва, че е много щастлива с Кемал.

-Щастлива ще си, та вие сте женени от 2 дена, ще видим като мине месец– казва Ендер, а Зехра и казва, че не трябва да сравнява нейния брак с техния, защото според нея брака ѝ с Алихан не е по-любов.
-Твоя брак е по-любов и затова не харесваш моя? За бога, Зехра, много бързо си започнала да летиш, внимавай да не те заболи, когато те приземят – казва и се смее високо Ендер.

Зехра се засяга и ѝ отвръща, че Кемал много я обича и прави всичко за нея. Ендер я предизвиква и я пита, след като Кемал прави всичко за нея, защо още живеят в къщата, в която е водил бившите си гаджета? Зехра и отговоря, че са говорили по въпроса и в тази къща, никой не е идвал…., но може да смени спалнята. Ендер и дава идея да обнови цялата къща, а през това време може да живеят с Кемал при баща ѝ.

Ендер заплашва Йълдъз, че ще си отмъсти

Ендер заплашва Йълдъз, че ще си отмъсти

Ендер изпраща съобщение на Йълдъз, с което я заплаша, а Йълдъз се чуди какво ли е намислила Ендер, за да си отмъсти. Прибирайки се у дома, пита Айсел дали всичко е наред, дали не се е случило нещо в нейно отсъствие и ако дойде нещо съмнително веднага да и каже, защото ги грози опасност.

-Как ли ще живея с този страх? – пита се Йълдъз.
Алихан казва на Ендер, че тяхната договорка изтича, защото 
проблемите между него и Халит напълно са се разрешили и сега може да се 
разведат.

Алихан казва на Ендер, че тяхната договорка изтича, защото проблемите между него и Халит напълно са се разрешили и сега може да се разведат.

-Я почакай и ми го казваш в последния момент – ядосва се Ендер, а Алихан и отвръща, че днес е говорил с Халит.
-Може ли да разбера, какво съм изпуснала, защото до вчера се интересуваше от неговите акции, беше готов на всичко, за да го унищожиш! Какво е станало, че днес идваш и ми казваш, че сте се сдобрили. Ясно ли ти е, че ме използва?
-Ендер, ти дойде и му предложи да се оженим – казва Алихан, а Ендер го напада, че нейното предложение му е било от полза…

Алихан и отвръща, че ако проблемът е в парите, но Ендер го прекъсва и му казва, че тя мисли за репутацията си.

-Репутацията ти, няма да пострада и двамата знаехме, че един ден ще се разделим. Ще кажем, че не сме се разбирали и това е… Знаехме, че ще се разделим, Ендер!

-Знаехме, че ще вземеш акциите и ще съсипеш Халит – бясна е Ендер.

-Това е бизнес, Ендер, свързан е с изненади! – казва Алихан.

-Изобщо не обичам изненадите, вие ще се сближите с Халит и ще ме прецакате! – отвръща Ендер, а Алихан и казва, че нищо не може да направи и подготвя документите за развод.

Алихан излиза и оставя побеснялата Ендер, която май не е предвидила точно така да се развият събитията!

Хакан отива при Ирем в Бурса и двамата се сдобряват.

Халит и Алихан съобщават на семейната вечеря, че са изгладили недоразуменията по-между им.

Халит и Алихан съобщават на семейната вечеря, че са изгладили недоразуменията по-между им.

Зайнеп е при сестра си, а Йълдъз я прегръща, което прави впечатление на Халит, който отбелязва, че прегръща сестра си, все едно не я е виждала с години, а тя му отвръща, че сестра ѝ много и липсва. В този момент идват Кемал и Зехра, а Зехра пита Йълдъз, дали не и е липсвала, а тя ѝ отговаря, че е изгаряла от нетърпение…

Йълдъз пита Халит, кой още чакат, а той ѝ казва да прояви търпение и в този момент идва Алихан. Всички освен Халит и Зерин са изненадани от неговата поява.

-Татко, какво става? – пита Ерим.

Халит казва, че са имали проблеми с Алихан свързани с бизнеса, но вече са ги разрешили.

-Не успях да овладея нервите си и направих много грешки, но в скоро време ще ги оправя – казва Алихан като гледа към Зайнеп.

Лила пита вуйчо си, зали ще се разведе с Ендер, а той ѝ отговаря, че да!

-Както винаги аз разбирам последен – ядосва се Ерим и отива в стаята си.

Йълдъз вика сестра си и я пита какво ще стане сега, Алихан се развежда, а и така я е гледал, а Зайнеп казва на сестра си, да прави каквото иска, защото нея това не я вълнува.

-Зайно, явно бракът му с Ендер наистина е бил фиктивен – казва Йълдъз.
-Да го чакам с широко отворени ръце, да се върне при мен ли? Не говори глупости, Йълдъз! Няма да стане! – отсича Зайнеп.

Джанер отива при сестра си и я пита какво станало, а Ендер му казва, че Алихан се развежда с нея, а той и казва, че това се е очаквало да стане, защото за един ден се е него и кой знае още колко глупости е направила.

-Аз нищо не съм правила, Алихан и Халит са се сдобрили! – казва Ендер, а Джанер я пита, нали уж са били врагове за винаги, а сестра му казва, че докато решат проблема, те са се договорили.

Джанер и казва, че всяко зло за добре, защото те двамата не са били един за друг. Ендер му казва да не говори глупости, защото тъкмо е започнала да си връща силата и виж какво е станало?!

Халит предлага на Зехра и Кемал да живеят при него, докато тече ремонта на къщата им. Кемал приема и това вбесява Йълдъз!

Халит предлага на Зехра и Кемал да живеят при него, докато тече ремонта на къщата им. Кемал приема и това вбесява Йълдъз!

Зехра и Кемал споделят на вечерята, че са решили да правят ремонт в къщата си, а Халит им предлага да живеят при него, докато тече ремонта.

Кемал веднага приема, като казва, че това ще е добре за Зехра, а Кемал им казва, че това ще се отрази добре и на Ерим, но Йълдъз е против и става от масата, а Зайнеп уж, че отива до тоалетната, настига сестра си и я пита какво прави, не вижда ли, че привлича вниманието на всички и Халит ще разбере.

-Йълдъз, единственото нещо, което трябва да направиш е да не се хващаш на въдицата на Кемал, колкото повече му се връзваш, той става все по-агресивен. Дръж се така, сякаш това не те засяга!
Алихан иска да говори със Зайнеп, но тя му казва, когато реши, че иска да говори с него, ще му съобщи

Алихан иска да говори със Зайнеп, но тя му казва, когато реши, че иска да говори с него, ще му съобщи

Алихан пита Зайнеп, дали и е харесала изненадата му, а тя му отговоря, че не я е впечатлила, защото е свикнала на шокиращото му поведение.

-Знам, че се зарадва – отбелязва Алихан.
-Тук не нито мястото, нито времето да говорим за това – отвръща Зайнеп, а той ѝ предлага да я изпрати и да поговорят.
-Когато реша да говоря с теб ще ти съобщя, затова не ми досаждай! – отговоря Зайнеп.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ еп.3, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.2, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.1, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.80 (bTV) – ФИНАЛ на сезон 3

„Опасно изкушение“, с.3 еп.79 (bTV) – какво ще се случи...