Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.100 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Алихан е принуден да уволни Емир, защото Гюлтен го обвинява в кражба. Йълдъз предлага на Емир и Джанер да им помогне, но в замяна те трябва да я сдобрят със Зайнеп. Гюлтен признава, че Ендер я е накарала, да злепостави Емир. Джанер не може да повярва, че сестра му може да му причини това. Вижте още какво ще се случи в епизод 99 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 7 декември 2021 (вторник) по bTV.

В епизод 99 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз се опитва да се сдобри със Зайнеп, но тя не иска да я вижда. Ендер е доволна, че е показала на Зайнеп истинското лице на сестра ѝ. Кемал съобщава на Йълдъз, че е взел решение и няма да я чака повече, а ще бъде със Зехра, защото заслужава да бъде щастлив. Ирем си заминава за Бурса. Лила казва истината на баща си и майка си, че обича Емир и той е бедно момче.


НА КРАТКО какво се случва в 100 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 6 декември 2021 (вторник) по bTV:

  • Алихан разбира, че Зайнеп го е излъгала, че има среща с Дюндар.
  • Йълдъз разбира, че Зайнеп я е блокирала.
  • Съпругата на Тунджер се среща с Халит и му предава нещата, които съпругът ѝ е оставил за него, преди да почине.
  • Алихан е принуден да уволни Емир, защото Гюлтен го обвинява в кражба.
  • Йълдъз предлага на Емир и Джанер да им помогне, но в замяна те трябва да я сдобрят със Зайнеп.
  • Ендер се опитва отново да се намеси във взаимоотношенията между Зехра и Кемал, но този път предупредена от Кемал, Зехра не иска да обсъждат отношенията им.
  • Халит прочита писмото на Тунджер, в което той го моли да му прости… и му оставя за спомен, часовникът, който си бил купил с първите спечелени пари.
  • Гюлтен признава, че Ендер я е накарала, да злепостави Емир. Джанер не може да повярва, че сестра му може да му причини това.
  • Алихан получава пратка, чието съдържание ще го накара да преосмисли целия си живот.

„Опасно изкушение“, еп.101 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.101 (bTV) – какво ще се случи...

Йълдъз, която плати висока цена за сътрудничеството си Ендер си отмъщава, като и нанася удар, там където Ендер най-малко е очаквала. Алихан получава пакет, който го...

Халит пита Йърдъз дали се е обадила на сестра си, а тя го лъже, че да. Той я пита дали е разбрал какъв е проблемът на Лила, а тя му отговоря, че тя се е разстроила заради Емир.

-Това го знам, но Съткъ ми казва, че Алихан е там!

Йълдъз, която е в гардеробната чувайки името на Алихан веднага излиза.

-Какво, Алихан ли? – учудена е Йълдъз, а Халит я пита, дали Зайнеп не и е казала…
-Дали ми каза? А, да…. Вярно! Забравих! – оплита се в лъжите си Йълдъз, а Халит ѝ казва, че е много ядосан на сестра ѝ, затова не ѝ звъни, но тя да каже на Зайнеп, че Лила трябва да се прибере, защото той забранява да ходи у Алихан!

Алихан разбира, че Зайнеп го е излъгала, че има среща с Дюндар.

След като остави Алихан и Лила в дома си и ги излъга като им каза, че отива на среща с Дюнадар, Зайнеп отива в едно заведение, в което идва Алихан и сяда на нейната маса.

-Зайнеп Йълмаз, пак се срещаме! Какво заряза ли те? – пита Алихан.
-Не, що за глупости говориш?! Излезе му работа и реших да хапна супа.
-Знам ли, видях те сама и реших, че има някакъв проблем – казва Алихан, а Зайнеп го пита, защо сяда при нея и му казва, да си върви, а той ѝ казва, че не може, защото не може да я остави сама и ще изчака Дюндар да дойде…
-Май на Дюндар, въобще не му дреме за теб – казва Алихан, а Зайнеп му казва, че му дреме доста за нея!
-Ще остана има време – казва Алихан, а Зайнеп му се ядосва и си тръгва.
Йълдъз разбира, че Зайнеп я е блокирала.

Йълдъз разбира, че Зайнеп я е блокирала.

На другия ден Йълдъз е любопитна и пита Лила, какво е станало с Алихан и сестра ѝ¸ а тя ѝ казва, че Зайнеп ги е оставила, защото има среща с Дюндар. Лила я пита, дали отношенията между Зайнеп и Дюндар са сериозни, а Йълдъз ѝ отвръща, че Дюндар е много влюбен в Зайнеп. Тъй като Лила си мълчи, Йълдъз я моли да коментира, какво мисли, защото със Зехра и е било много по-интересно и ѝ казва, че я оставя, а Лила и казва, че явно Зехра много ѝ липсва.

Съпругата на Тунджер се среща с Халит и му предава нещата, които съпругът ѝ е оставил за Халит, преди да почине.

Халит я пита, че се чуди какво му е оставил, а тя му казва, че като се е разболял, се е много разчувствал, а последните месеци е мислил много за миналото.

-Дълги години бяхме дали обет за мълчание, знаехме и мълчахме, защото е трудно да се изправиш пред истината – казва съпругата на Тунджер.
-Невра, преди да разгледам всичко, което ми е оставил, не мога да кажа каквото и да било – отвръща Халит.
-Имам някои предположения и ако ти стане тъжно или искаш да поговорим, знаеш винаги съм насреща.

Алихан е принуден да уволни Емир, защото Гюлтен го обвинява в кражба.

Емир пие кафе с Гюлтен от рецепцията, която го запознава с Деря, която пък работи отсреща, а двете му спретват номер, като му слагат плик в джоба на палтото, докато той отива да вземе вода за Деря.

Емир разказва на Джанер, че Гюлтен го е запознала с Деря, която е много подходяща за него, но в същият момент идва Гюлтен и казва, че е изтеглила пари и ги е оставила в чантата си. Емир ѝ казва, че може да са паднали на пода.

-Защо ме лъжеш? – пита Гюлтен, а след това крещи, че да може да я чуят всички, че Емир е крадец… Идва Хакан и я пита, защо мисли, че е Емир, а тя му казва, че с него са били в кафенето, отишла за захар и му оставила чантата, а сега забелязала, че ги няма.
-Хайде провери! Няма ги…. – казва Емир като си бърка в джобовете и изненадан вади плика с парите.
-Видяхте ли! Емир е крадец! Зная, че имаш дългове – обвинява го Гюлтен.
-И заради това ще открадна от теб ли? – пита Емир.

Джанер им казва да престанат, защото Емир не би го направил и бързо отива при Зайнеп и ѝ казва да идва бързо, защото Емир е откраднал пари… Зайнеп както и Джанер не може да повярва, че Емир може да направи подобно нещо.

Гюлтен казва на Хакан, че има и свидетел и се обажда на Деря да дойде.

Емир казва на Зайнеп, че не ги е взел, а Зайнеп му отвръща, че знае, но защо тя твърди това? Гюлтен казва на Хакан да не позволява Емир да се измъкне, за това, че се познава със Зайнеп.

Хакан също казва на Гюлтен, че Емир не е такъв.

Идва Деря и им казва, че Емир е взел един плик от чантата на Гюлтен и го е прибрал, тя го е питала, а той ѝ казал, че бил негов.

-Ще направите ли нещо? Ще говоря с г-н Алихан, защото този трябва да бъде уволнен, защото е крадец.

Зайнеп казва, че ще поиска записите от кафенето и пак ще говорят.

Хакан и Гюлтен отиват при Алихан, той също казва, че Емир не е такъв, но тя му казва, че той дължи пари на всички и той добре го знае, затова тя ще заведе дело и няма да работи с крадец. Алихан ѝ обещава, че ще направят каквото трябва.

Зайнеп се връща от кафето и казва на Емир и Джанер, че към тяхната маса не гледа камера.

Алихан казва, че нямат избор и трябва да уволнят Емир, за да и запушат устата, но разследването продължава.
Йълдъз предлага на Емир и Джанер да им помогне, но в замяна те трябва да я сдобрят със Зайнеп.

Йълдъз предлага на Емир и Джанер да им помогне, но в замяна те трябва да я сдобрят със Зайнеп.

Зайнеп изпраща Емир и Джанер да си ходят, а Джанер успокоява Емир, че ще измислят нещо, за да оправят нещата, а Емир му казва, че му е много обидно, защото са го опетнили пред всичко и не знае кой го е направил и каква е причината.

В този момент идва Йълдъз, която иска да ги помоли за услуга, но като вижда посърналия Емир го пита какво му е? А Джанер и казва, че няма значение, да казва какво иска тя. Йълдъз им казва, че се е скарала със Зайнеп и иска от тях да ги сдобрят.

-Щяхме да ти помогнем, но имахме гадни преживявания, днес! – казва Джанер, а тя пита какво е станало.

Емир отговоря, че всички го мислят за крадец! Йълдъз е изненадана, а Джанер допълва, че са го набедили, че е откраднал пари и затова са го уволнили.

Йълдъз им казва, че има нещо гнило и ги пита, дали са предложили пари на момичето, за да разберат, кой я е накара да го направи и тя им предлага да им помогне, но при условие, че я сдобрят със Зайнеп.

Джанер и Емир ѝ отговорят, че за тях е дребна работа да я сдобрят със Зайнеп…

Ендер се опитва отново да се намеси във взаимоотношенията между  Зехра и Кемал.

Ендер се опитва отново да се намеси във взаимоотношенията между Зехра и Кемал.

Предупредена от Кемал, Зехра не иска да обсъждат отношенията им.

Предупредена от Кемал, Зехра не иска да обсъждат отношенията им.

Ендер се среща със Зехра и ѝ казва, че лицето ѝ цялото свети, а тя я пита, дали си личи колко е щастлива. Ендер я пита, дали ще има парти, а тя ѝ отговаря, че не знае, защото, май, Кемал не иска.

-Зехра, ти си жената в семейството и той ще прави, това което му кажеш – казва Ендер, а Зехра и казва, че е обещала на Кемал, че няма да обсъжда отношенията им.

Халит прочита писмото на Тунджер, в което той го моли да му прости…

Халит се прибира вкъщи и отваря писмото, което Тунджер му е оставил.

В него Тунджер му пише: „… знаех, че много обичаше Фюсун (майката на Алихан) и голямата ти мечта беше да се ожениш за нея, но Тарък те изпревари… Приятелю, ти знаеше за нашата връзка с Фюсун и макар душата ти да кървеше, ти никога не ни предаде на Тарък. Убеден съм, че в твоето сърце е останала една не зараснала рана, затова приятелю мой, те моля за прошка! Изпращам ти, онова което и двамата си купихме с първите спечелени пари!“

Гюлтен признава, че Ендер я е накарала, да злепостави Емир. Джанер не може да повярва, че сестра му може да му причини това.

Йълдъз дава пари на Емир и Джанер и те се срещнат с Гюлтен, виждайки парите, тя им признава, че Ендер Таждемир и е дала пари и е трябвало да направи така, че Емир да бъде уволнен.

Джанер не може да повярва и показва снимка на сестра си, а Гюлтен му казва, че това е жената…

Джанер казва на Зайнеп, че не може да повярва, че сестра му е способна на подобно нещо, а тя го пита, дали е говорил с нея, а той и казва, че още не е, а Емир им казва, че е трябвал да го очаква, защото тя не можела да го понася.

-Знам, че съсипа живота на всички, но защо го причинява на брат си? Ще я накарам да си плати, ще съжалява… – ядосва се Джанер.

Алихан получава пратка, чието съдържание ще го накара да преосмисли целия си живот.

Вечерта Алихан казва на Ендер, че е трябвало да освободи Емир, а тя му казва, че той не е бил за неговата фирма…

Назакет казва на Алихан, че днес е дошла пратка за него. Алихан взема пакета и се качва в стаята си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ еп.3, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.2, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.1, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.80 (bTV) – ФИНАЛ на сезон 3

„Опасно изкушение“, с.3 еп.79 (bTV) – какво ще се случи...