Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.1 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Започва историята на Зейнеп и Йълдъз - две сестри, които се грижат една за друга във всичко, но са напълно различни една от друга. Животът на Йълдъз се променя, когато среща Ендер, съпругата на богатият бизнесмен Халит Аргун. Вижте още какво ще се случи в епизод 1 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 15 юли 2021 по bTV.

Опасно изкушение |  Yasak Elma

Опасно изкушение | Yasak Elma

Един от феномените в турския телевизионен ефир за последните няколко години сериалът „Опасно изкушение“ (Yasak Elma) ще направи своята премиера в ефира на bTV на 15 юли от 20 часа.НА КРАТКО какво се случва в първи епизод на „Опасно изкушение“:

Зейнеп и Йълдъз са две сестри, които се грижат една за друга във всичко, но са напълно различни една от друга, имат съвсем различни цели и мечти. Докато трудолюбивата и скромна Зейнеп търпеливо гради кариерата си, Йълдъз копнее за бързи пари и слава. За да се докопа до истанбулския хайлайф, тя си търси богат мъж, чието сърце да завладее.

Без да осъзнава, Йълдъз се оказва оплетена в сложните отношения, които богатият бизнесмен Халит води с отчуждената си съпруга, Ендер.

Ендер търси начин да се разведе с Халит без да губи позицията си в турското висше общество – за целта, тя решава да го компроментира, като го уличи в изневяра с по-млада жена. По този начин, Ендер се надява да му вземе повече пари при развода, а не да си тръгне без пукната стотинка, като предишните съпруги на Халит.

Тук на помощ ѝ идва нищо неподозиращата Йълдъз, която се оказва идеална за ролята на любовница. Междувременно, Зейнеп започва работа в компанията на безмилостния на пръв поглед Алихан Ташдемир и също я очакват поредица от сложни интриги.
Текст от potv.bg
Ендер и Йълдъз

Ендер и Йълдъз

Предложението на Ендер

Йълдъз работи като личен сервитьор в дома на Ендер и компанията на Халит. Ендер казва на Йълдъз, че утре не се нуждае от нейните услуги и може да ходи в компанията и я пита, дали съпругът ѝ Халит я сваля. Йълдъз е изненадана от въпроса и пита Ендер, дали това не е шега, а тя ѝ отговоря, че сериозно я пита, защото познава мъжа си, че е женкар.

Йълдъз ѝ отговоря, че въобще няма такова нещо.., а Ендер ѝ казва, че това трябва да се случи, че е много глупава, кой си наема личен сервитьор... Тя е взела на работа, за да ѝ помогне, а Йълдъз я пита с недоумение, как може тя да ѝ помогне?

Ендер ѝ казва, че трябва да завърти главата на Халит.

В същото време Халит търси Йълдъз в компанията, но му казват, че Ендер я е повикала в къщата, той се ядосва, че преди да отиде е трябвало да го попита.

Йълдъз пита Ендер, защо трябва да постъпва така с г-н Халит, а тя ѝ казва, че се нужда е от доказателство в съда, че съпругът ѝ и изневерява и затова тя трябва да ги види, заедно в хотелската стая. Йълдъз пита Ендер, защо не се разведе по нормалния начин, а тя ѝ казва, че съпругът ѝ е душевноболен и всичките си предишни жени ги е оставял без пукната стотинка, а тя не иска да се случи, същото и с нея!

Ерндер ѝ казва, че ако се справи ще ѝ даде много пари... Йълдъз ѝ казва, че не може да направи такова нещо, а Ендер ѝ казва да не приема прибързани решения!

Текст от potv.bg
Зайнеп и Йълдъз

Зайнеп и Йълдъз

Коя е Йълдъз преди да срещне Ендер
Йълдъз гледайки Ендер си мисли: За тези богати хора, явно ние изглеждаме, като насекоми. Те вярват, че с пари могат да купят живота ни и мечтите ни. Но най-добре е да ви разкажа от самото начало.:

Йълдъз живее със сестра си Зайнеп и докато си е мечтаела как един ден ще си купи една красива и модерна рокля, тя попаднала в семейството на Ендер, която имала стотици такива модерни рокли... и живеела със съпруга си Халит, сина си и двете заварени дъщери, но не била щастлива...

Преди това тя работила като хостеса в луксозен ресторант и това е бил най-краткият път да се запознае с хората от кориците на списанията. В същия ресторант се запознала с Мете – принцът на бял кон, за който всяка девойка си мечтае, но днес той се отнасял с нея все едно, че не я познавал... и тъкмо, щяла да го попита, защо се държи така, когато в ресторанта влязла жената, чието предложение може да промени моя живот и този на сестра ми.

И докато г-жа Ендер кроеше своите подли планове, сестра ми очакваше да се запознае с новия си шеф.... но се очертава и нейният живот да не е особено лек.
Текст от potv.bg
Алихан Ташдемир

Алихан Ташдемир

Алихан Ташдемир взема Зайнеп на работа

Алихан Ташдемир е новият шеф на Зайнеп, но той иска да уволни всички работници... Неговият приятел Хакан му казва, че между хората, който иска да уволни може да има и полезни за тях, но Алихан му казва, че не мисли и му казва, да им изплатят заплатите и уволнят... Сред проектите, Алихан вижда, че има един, за който няма нито време и нито хора, затова пита, кой се е занимавал с него и се оказва, че е Зайнеп и той казва на Хакан, че иска да я види.

Зайнеп идва, а Алихан ѝ казва, че утре иска, да я види на мястото, по проекта, за който тя е отговоря. Зайнеп му отвръща, че не може да отиде, защото е уволнена и ще си търси робота...

Алихан ѝ отговоря, че е назначена отново и утре сутринта да бъде на мястото!

Текст от potv.bg
Йълдъз и Ерден
Йълдъз и Ерден
Животът на Йълдъз се променя след като среща Ендер

След това Йълдъз ни разказва, как Ендер ѝ е предложила, да я наеме за личен сервитьор и да и плаща няколко пъти по-висока заплата, за да работи при нея, когато има гости, а в останалото време, да следи за съпруга ѝ да се храни правилно в компанията, защото е болен..., но ако работа не ѝ допадне, тя ще може да се върне отново в ресторанта.

Вечерта споделила за предложението на Ендер със сестра си и, че тя ще ѝ плаща три пъти повече, отколкото сега в ресторанта... Зайнеп е била изненадана и я попитала коя е тази жена, а тя ѝ отвърнала, че жената на Халит Аргун, а сестра ѝ не знаела, кой е той... та е трябвало да я информира, че той е един от най-богатите хора, а Ендер е негова трета съпруга, преди да се омъжи за него е била негова секретарка...

Йълдъз разбира, че Мете няма сериозни намерения към нея, защото тя е бедно момиче и тя се разделя с него..., но си обещала, че един ден ще стане богата, за де не може никой да я унижава.

На следващия ден стояла пред вратите на къщата на г-жа Ендер, за да започне новата си работа! Това бил нейният шанс, за да получи това, което иска...

Г-жа Ендер я запознала с г-н Халит... и тя започнала да работи с добри намерения...


Текст от potv.bg
С добри намерения започнала работа си и сестра ѝ Зайнеп... с Алихан Ташдемир в неговата компания.
С добри намерения започнала работа си и сестра ѝ Зайнеп... с Алихан Ташдемир в неговата компания.
Халит и Йърдъз
Халит и Йърдъз

Така и тя започнала работа си в офиса на г-н Халит, който бил истински джентълмен и се отнасял много мило и любезно с нея, но не такова е отношението му към г-жа Ендер, само когато имат гости играели играта, която се казвала „щастлив брак“.

Епизод 1 на турския сериал „Опасно изкушение“ може да гледате от 20:00 часа на 15 юли 2021 по bTV.
Текст от potv.bg
„Опасно изкушение“, еп.2 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.2 (bTV) – какво ще се случи...

Ендер прави предложение на Йълдъз, но решението е трудно за младото момиче, но се появява младежът, който разби сърцето на Йълдъз и това я кара да...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.30 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.29 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.28 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.27 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.26 (bTV) – какво ще се случи...