Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.124 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Мустафа иска да застреля Халит, но прострелва Ерим. В линейката за болницата сърцето на момчето спира. Всички обвиняват за случилото се Йълдъз… Вижте още какво ще се случи в епизод 124 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 31 януари 2022 (понеделник) по bTV.

В епизод 123 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз и Зайнеп разбират, че не са истински сестри, а Мустафа е убил бащата на Зайнеп.


НА КРАТКО какво се случва в 124 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 31 януари 2022 (понеделник) по bTV.

Синът, който Ендер изостави преди години, научава коя е истинската му майка.

Мустафа иска да застреля Халит, но прострелва Ерим. В линейката за болницата сърцето на момчето спира.

Всички обвиняват за случилото се Йълдъз и се държат лошо с нея.

Ерим се нуждае от кръв, а Кая решава да помогне, защото имат една и съща кръвна група.

Животът на Ерим е извън опасност.

Зерин се притеснява за Алихан, защото може да се появят други роднини на Асуман и да го нападнат.

Йълдъз казва на майка си, че днес е разбрала, че тя никога няма да бъде част от семейството на Халит.

Ерим се страхува да се върне в имението.
„Обещание“, с.4 еп.1  (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Обещание“, с.4 еп.1 (bTV) – какво ще се случи...

Изминали са четири години от драматичния финал в последния епизод на трети сезон на „Отмъщение“. Емир и Ийт живеят далече от суматохата и тревогите на големия...

Синът, който Ендер изостави преди години, научава коя е истинската му майка.

Разбираме, че жената, която е осиновила сина на Ендер е починала, но му е оставила писмо, в което признава, че не му е истинска майка.

„…Сине, майка ти, не те е искала и те е оставила на медицинската сестра, а тя ние роднина и ни каза, коя е твоята истинска майка! Преместихме се в Адапазаръ, за да не те намери, а снимката ѝ е в плика.“

Ийт вади изрезка от вестник и разбира, че майка му е известна и се казва Ендер, което много го разстройва.

Халит дава пари на Асуман, за да може да си наеме квартира.

Асуман идва в дома на Йълдъз, за да се срещне с Халит. Той я пита къде ще живее в Бурса, а тя му казва, че ще отседна при познати, а Халит ѝ отвръща, че Йълдъз не иска тя да живее при други хора и затова, ще ѝ преведе малко пари, за квартира.

Йълдъз е изненадана, когато разбира, че майка ѝ е дошла и се сблъсква с нея пред кабинета на Халит. Йълдъз я пита, дали мъжът ѝ я е нагрубил или нещо друго и тръгва с бойна стъпка да влезе при Халит, но Асуман я спира, и ѝ казва, че и е дал малко пари.

-Грубиян е, но има добро сърце – казва Йълдъз като разбира, какво Халит е направил за майка ѝ.

Мустафа иска да застреля Халит, но прострелва Ерим. В линейката за болницата сърцето на момчето спира.

В същото време Мустафа идва в имението на Халит с пистолет в ръка, за да си отмъсти на Халит, че не му даде пари.

Съдкъ бързо реагира и неутрализира Мустафа, но при борбата между двамата се чува изстрел, но Халит е невредим, но обръщайки се със Съткъ в посока къщата виждат разпилените вещи на Ерим и до тях падналото момче с рана в корема.

Всички са много уплашени и разтревожени за състоянието на Ерим.

В същото това време Ендер, която прекара нощта с Кая е в прекрасно настроение.

В линейката за път към болницата сърцето на Ерим спира, а в същият този момент Ендер, която спокойно си пие сутрешното кафе ѝ прилошава. Джанер се притеснява за сестра си и я моли да отидат на лекар, но тя му казва, да и донесе вода и ще ѝ мине.

От болницата Йълдъз се обажда на Зайнеп и плачейки и ѝ казва, че баща ѝ е прострелял Ерим и я моли да дойде при нея, Зайнеп ѝ казва, че веднага ще дойдат с Алихан.

Халит казва на Зехра, да кажат на Ендер, а тя му отвръща, че е изпратила Съткъ, защото е по-добре, той да ѝ каже на живо.

Халит не е на себе си, когато разбира от лекаря, че състоянието на Ерим е много тежко.

Идват Алихан и Зайнеп. Алихан пита Халит, как е Ерим, а той му казва, че синът му умира, защото състоянието му е критично. Алихан го успокоява, че всичко ще е наред и Ерим ще се оправи.

Всички обвиняват за случилото се Йълдъз и се държат лошо с нея.

Йълдъз казва на сестра си, че тя е виновна за всичко, защото баща ѝ го е прострелял, но Зайнеп и казва, че тя няма нищо общо с това. Йълдъз ѝ казва, че другите не мислят така и има чувството, че ще я убият с поглед.

Пристига Ендер и обвинява Халит, че той е докарал сина ѝ до тука.

-Струваше ли си, да жертваш сина си, заради тази никаквица? Ще ви разкъсам, само ако му се случи нещо – заканва се Ендер и напада като обижда Йълдъз.

Зайнеп извежда сестра си от болницата, а Йълдъз е съсипана и казва, че Ендер е права, защото ако не е влязла в живота им, Ерим е нямало да се бори за живота си и сега всичко е щяло да бъде различно. Зайнеп и казва, че това е инцидент и тя не е виновна за нищо!

-Зайнеп, мисля, че ме чакат много гадни дни! – казва Йълдъз, а Зайнеп се опитва да я успокои.

Ерим се нуждае от кръв, а Кая решава да помогне, защото имат една и съща кръвна група.

Кая също идва в болницата и дава кураж на Халит, а след това сяда до Ендер и се опитва да я успокои. Излиза лекарят и казва, че имат нужда от кръв, но Халит не може да даде, защото взема лекарства, тогава Кая си спомня, че с Ерим са една и съща кръвна група и решава да помогне.

В салона на болницата Ендер отново напада Йълдъз, а Халит ѝ прави забележка да не прави сцени, защото не вижда ли, че Йълдъз също страда.

-Ако ти не се беше оженил за това момиче, нищо от това нямаше да се случи на сина ни. Ако Ерим живееше при мен, нямаше да общуваме със семейството ѝ и нищо от това нямаше да се случи – ядосана е Ендер, а Йълдъз е съсипана от обвиненията на Ендер.

Животът на Ерим е извън опасност.

Лекарят излиза и казва, че се е наложило да извадят далака на момчето, но животът му е вън от опасност.

Зайнеп чува какво каза лекаря и отива при Йълдъз и ѝ казва, че Ерим ще се оправи…

Но въпреки добрите новини, всички се отнасят зле с Йълдъз и добре, че Зайнеп е до нея!

Халит казва на всички, че Ерим е вече добре и може да си ходят, а те с Ендер ще останат в болницата. Йълдъз иска да остане с него, но той ѝ казва, че не може и трябва да си върви.

Зерин се притеснява за Алихан, защото може да се появят други роднини на Асуман и да го нападнат.

Зерин казва на Алихан, че се притеснява за него, защото не знае какво може да е забъркала Асуман и да са появят други роднини, които да нападнат него. Алихан пита сестра си, дали се чува какви ги говори.

Зайнеп и Алихан се прибират, а Зайнеп го пита, дали Йълдъз и Халит ще преодолеят случилото си, а той ѝ отговоря, че Халит като се успокои ще разбере, че Йълдъз няма вина.

-Не мисля така! Според мен всички обвиняват Йълдъз, обвиняват дори мен – казва Зайнеп, а Алихан и казва, че това са глупости. Зайнеп му казва, че е чула какво са си говорили със Зерин и тя има право да се тревожи и е нормално да си мисли, че тя не му подхожда, защото и тя се тревожи, защото сега са щастливи, но ако не се справят с различията си, не знае какво ще се случи утре с тях.

Йълдъз казва на майка си, че днес е разбрала, че тя никога няма да бъде част от семейството на Халит.

Йълдъз се прибира в къщата, а Асуман я пита какво е станало, а тя ѝ казва, че Ерим е в интензивното, но утре ще го преместят.

-Някой каза ли ти нещо? – пита Асуман.-Ти как мислиш? Зехра ме започна в колата, а Ендер ме довърши в болницата – отговоря Йълдъз.
-Халит каза ли нещо? – пита Асуман.
-Де да беше ? - отвръща Йълдъз.
-Защо?
-Държеше се странно! Беше по-студен от обичайното. Вече нищо няма да бъде същото, мамо! Всички там се бяха прегърнали, плачеха, окуражаваха се, а аз отстрани само гледах, а Халит, дори не ме погледна – казва Йълъдз. Асиман я пита, дали Зайнеп и Алихан не са били там, а тя и отвръща, че са били, но те са отделно семейство, а нейното семейство, което е трябвало да бъде до нея са били далече от нея, дори са стояли до Ендер. Асуман ѝ казва, че Ендер е майка на Ерим и не може да става дума за вражда.
-Знам! И аз бих я подкрепила, но те не ме искаха, мамо – обяснява Йълдъз, а Асуман ѝ отвръща, че те никога не са я приемали като част от семейството, а Йълдъз ѝ казва, че сега го е разбрала напълно. Асуман казва, че утре преди да замине за Бурса, ще мине през болницата.

Ерим се страхува да се върне в имението.

На другия ден Халит разказва на Ерим какво е станало, а той отказва да се върне в къщата, защото не се чувства в безопасност там. След това Ендер казва на Халит, че синът ѝ трябва да живее при нея.

Елиф се обижда Зайнеп и ги кани с Алихан на партито, което прави у дома си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, с.3 еп.41 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.40 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.39 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.38 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.37 (bTV) – какво ще се случи...