Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.121 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Алихан и Зайнеп най-накрая се женят. Кая взема резултатите от ДНК теста, но се колебае дали иска да ги разбере. Вижте още какво ще се случи в епизод 121 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 25 януари 2022 (вторник) по bTV.

В епизод 121 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кая иска да разбере, дали Ерим е негов син, но Ендер го заплашва, че ако не стои далече от сина ѝ ще говори с Халит.


НА КРАТКО какво се случва в 121 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 25 януари 2022 (вторник) по bTV.

Емир се притеснява, че Лила може да си е намерила някой друг.

Ендер се среща с Неслихан, която я моли да и уреди среща с Кая.

Зайнеп разбира, че Алихан заминава за 10 дни за Китай, но се притеснява повече, когато разбира, че Хакан не знае за това.

Ендер отива на вечеря с Кая и Неслихан, но Неслихан не идва и Ендер разбира, че идеята за е вечеря е била на Кая.

Зайнеп подозира, че Алихан ще замине за Китай с Елиф.

Алихан прави изненадана на Зайнеп и се жени за нея.

Зайнеп си мисли, че Алихан я лъже и подозира, че той ще замине за Китай с Елиф.Ендер се среща с Неслихан, която я моли да и уреди среща с Кая.

Ендер лъже Неслихан (нов персонаж, млада дама, която се занимава с бижута), че не познава много добре Кая, но ще се опита. Неслихан предлага да се видят тримата, защото ако само двамата ще изглежда нелепо, а и не иска Кая да разбира още от самото начало, че го харесва.

-Нали нямаш нищо против да се видим тримата – настоява Неслихан. Ендер започва да увърта, а тя и казва, че ще ѝ върне услугата, защото до сега не са използвали турска компания за събитията си. Ендер ѝ казва, че ще говори с Кая и ще ѝ звънне.

Ендер отива при Кая и му казва, че довечера ще вечеря с една позната, която се занимава с бижута, Неслихан, а Кая казва, че я познава, а Ендер му казва, че ако е свободен може и той да дойде. Кая веднага се съгласява.

„Опасно изкушение“, еп.122 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.122 (bTV) – какво ще се случи...

Кая разбира, че Ерим не е негов син, а Ендер е много ядосана, че той е направил ДНК теста. Ендер признава, че има още един син....

Зайнеп разбира, че Алихан заминава за 10 дни за Китай, но се притеснява повече, когато разбира, че Хакан не знае за това.

Зайнеп разбира, че Алихан заминава за 10 дни за Китай, но се притеснява повече, когато разбира, че Хакан не знае за това.

Зайнеп се среща с Йълдъз в кафето до офиса.

-И ще си останете само гаджета? – пита Йълдъз.
-Така се оказва, Йълдъз! – отвръща Зайнеп.
-Този е луд! – възкликва Йълдъз.
-Не разбирам, защо не иска да се оженим, точно сега? – пита Зайнеп, а Йълдъз ѝ отговоря, че тя не разбира, защото Алихан не иска да се ожени за нея. Зайнеп казва на сестра си, че говори като майка им, тя повтаряла само това! Йълдъз я пита, да не е пак откачил, а тя и казва, че не мисли.
-Уплашил се е от брака и си намира оправдания – казва Йълдъз.

Зайнеп споделя на сестра си, че и Елиф и ги е наговорила едни, а Йълдъз и казва, че не иска да чува за нея. Зайнеп предупреждава сестра си, че Алихан идва...

Алихан казва на Зайнеп, че след 2 дни му се налага да замине за Китай. Зайнеп го пита, защо не ѝ е казал, а той ѝ отговоря, че е смятал да не ходи, но след това е променил намерението и щял да отиде на изложението. Зайнеп изненадана го пита за какво изложение става дума, а Йълдъз се намесва и казва на сестра си, че нали е шефка пък не знае нищо. Зайнеп го пита за колко дни заминава, а той ѝ отговоря, че за 10 дни. Зайнеп го пита, дали Хакан ще ходи, а той ѝ отвръща, че той ще остане!

Алихан отива да си вземе кафе, а Йълдъз казва, че ва тази работа има нещо гнило и трябва да разбере, дали изобщо има нещо такова?

Зайнеп се вижда с Хакан и го пита, дали знае за пътуването до Китай, и защо Алихан заминава. Той е изненадан и ѝ отговоря, че и представа си няма, защо Алихан ще лети до Китай. Хакан я успокоява, че това е само бизнес пътуване, а и те скоро ще се оженят и може спокойно да поговори с Алихан. Зайнеп се оправдава, че всичко случило се я е напрегнало много и е станала параноична и го моли да не говори с Алихан.

„Не пускай ръката ми“, еп.69 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.69 (Diema Family) - какво ще се случи...

Започва делото за попечителство на Мерт. Резултатът от изхода на делото не е изненадващ... Както знаем Сумру не оставя нищо на случайността, и е научила Мерт...

Ендер отива на вечеря с Кая и Неслихан, но Неслихан не идва и Ендер разбира, че идеята за е вечеря е била на Кая.

Ендер първоначално не иска да отиде на вечерята с Кая и Неслихан, но Джанер я убеди, че трябва да отиде.

Ендер отива в ресторанта и тъй като Неслихан все още я няма двамата с Кая сядат на една маса. Кая казва на Ендер, че е останал с впечатление, че тя не е такава, винаги да иска нещо в замяна. Ендер му отговоря, че той и е отворил очите.

-Значи аз съм виновен? – пита Кая.
-Вината винаги е била твоя! Не е нещо ново – отговоря Ендер.
-Каквато грешка да сме допуснали, сме я допуснали заедно – отвръща Кая, а Ендер му казва, че не е така, защото той я е изоставил, като е послушал семейството си, което не я е искало. Кая ѝ казва, че е заминал, за да учи и след като е завършил е дошъл при нея, защо тогава не го е зарязала, а тя му отвръща, че е била влюбена и разбрала, че това е било грешка.
-Ендер, ти какво направи? Намери Халит и ме изостави. Ти беше толкова фокусирана върху своето бъдеще, че дори не помисли за мен! Това ли наричаш любов? – пита Кая.

Ендер го пита, дали си спомня всичко, което и е причинила майка му…

Ендер предлага да се обади на Неслихан, за да разбере къде, а Кая и казва, че тя няма да дойде, защото вечерята е била негова идея!

-Какво искаш да кажеш, че цялата тази организация е била игра? – пита Ендер, а Кая потвърждава, но и казва да бъде спокойна, защото работа с компанията на Неслихан е нейна. Ендер е поласкана и щастлива, че Кая е направил всичко това, за да вечеря с нея.

На следващия ден Алихан казва на Зайнеп, че е наел къщата, която са харесали и може да се нанесат в нея.

Йълдъз взема от Тюлин адресът, на който е живяла Ендер, когато е започнала работа в компанията, но на него почти нищо ново не разбира за Ендер.

Зайнеп си мисли, че Алихан я лъже и  подозира, че той ще замине за Китай с Елиф.

Зайнеп си мисли, че Алихан я лъже и подозира, че той ще замине за Китай с Елиф.

Зайнеп се сеща, че Елиф и спомена, че също заминава за чужбина и започва да се съмнява, че може да заминават заедно с Алихан.

Обажда се на сестра си и ѝ казва, че трябва веднага да се видят и ѝ казва, че мисли, че Алихан заминава с Елиф. Йълдъз я пита, дали е попитала Елиф дали заминава за Китай, а тя и казва, че не го е направила, защото не е искала да изглежда, че я интересува.

Йълдъз се опитва да успокои сестра си, че не знаят, че двамата заминават заедно и е добре да поговори с Алихан, а Зайнеп се съгласява.

Алихан прави изненадана на Зайнеп

Алихан прави изненадана на Зайнеп

След като се разделят, Йълдъз се обажда на Алихан и го пита, с кой ще замине за Китай и да не се опитва да лъже сестра ѝ. Алихан казва нещо на Йълдъз, което много я изненадва.

След това действието на сериала се пренася в дома на Зайнеп. Йълдъз пристига и я пита, къде е майка ѝ, а тя и отговор, че от сутринта е излязла, но не знае къде. Йълдъз я пита, дали е говорила с Алихан, а Зайнеп ѝ казва, че му е още сърдита и затова не го е направила.

-Зайно, ще ти каже нещо! Мисля, че Алихан е в новия ви дом с друго момиче – казва Йълдъз.

Зайнеп е изненадана, а Йэлдаз продължава – След като се разделихме, аз му се обадих и се усъмних, защото той ми каза, че има полет довечера, но се усъмних и пратих Съткъ да го проследи, а след това му се обади и ми каза, че е видял, че една висока брюнетка влиза в къщата.

Йълдъз предлага да отидат да проверят, дали е наистина е така.

Виждаме, че Кая е взел резултатите от ДНК теста, а в същото това време Енедер решава да го посети.

Орхан се обажда на Кая и го пита, дали е взел резултатите, а той му отговоря, че ги е взел, но не е готов да разбере какви са?!

Зайнеп и Йълдаз пристигат в къщата, но тъй като входната врата е заключена, Йълдъз предлага да влязат през градината.

В градината Зайнеп я очаква изненада. Музика и всички близки хора са там, а Алихан облечен в смокинг пристъпва към нея като носи Каджу в ръцете си.

Зайнеп не може да повярва, Алихан остава кучето на земята и прегръща любимата си жена.

-Щях да умра от страх! Няма да го забравя! – признава Зайнеп.
-Това беше целта – отвръща Алихан.

Йълдъз вика сестра си да влезе и облече роклята.

Така най-накрая Зайнеп и Алихан се женят!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, с.3 еп.41 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.40 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.39 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.38 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.37 (bTV) – какво ще се случи...