ТВ анонси bTV

Офисът - комедиен сериал по bTV

Добави коментар

Хитовият комедиен сериал „Офисът” стартира по bTV на 20 октомври от 23:30 часа.

Носителят на няколко престижни награди „ЕМИ” и „Златен глобус” сериал „Офисът” ще радва зрителите на bTV от 20 октомври, всяка делнична вечер в 23:30 часа.

Офисът - комедиен сериал по bTV

Сюжетът на сериала е заимстван от абсолютния хит на BBC – „Офисът”, който през 2001 г., постига голям успех в Обединеното кралство. През 2005 г. американските продуценти от NBC Грег Даниелс и Стивън Меркард решават да продължат историята в американската версия на „Офисът”. Главната им идея е да заложат преди всичко на оригиналния „офис хумор” в ежедневните ситуации, който е познат на голяма част от съвременното общество.

Какво се случва в офиса на една съвременна компания и какви са проблемите на екипа, работещ в нея – това са основните въпроси, на които ще отговори новият комедиен сериал по bTV. Героите в сериала са млади, амбициозни и оригинални личности.

Зрителите ще се запознаят с регионалния управител на компанията Майкъл (Стив Каръл), който мисли, че е най-готиният, най-забавният и най-добрият шеф за своите подчинени. Мнението на персонала обаче е напълно противоположно. Сътрудникът му Джим (Джон Красински) е влюбен в сгодената рецепционистка Пам (Джена Фишер), а през останалото време саботира съседа си по бюро- всезнайкото Дуайт (Райън Уилсън). Раян Хауърд (Б.Дж. Новак) е интелигентен, млад, хладнокръвен стажант, който бързо навлиза в истинските отношения в компанията, въпреки неодобрението на шефа си. Колегите в офиса споделят не само тревогите си покрай кратките срокове на изпълнение на задачите, конкурентната работна среда и рекламните кампании, но и личните проблеми в ежедневието.

Офисът - комедиен сериал по bTV

„Офисът” е интелигентна комедия, с тънко чувство за хумор, създадена да забавлява и разтоварва зрителя в края на работния ден.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Офисът

Финалният сезон на „Офисът“ с премиера от 4 септември по bTV Comedy

Безспорният световен хит „Офисът” се завърта в ефира на bTV Comedy по Великден