Сериали Комедии

Офисът

Добави коментар

Сериалът "Офисът" залога на оригиналния „офис хумор” в ежедневните ситуации, който е познат на голяма част от съвременното общество.

Сюжетът на сериала е заимстван от абсолютния хит на BBC – „Офисът”, който през 2001 г., постига голям успех в Обединеното кралство. През 2005 г. американските продуценти от NBC Грег Даниелс и Стивън Меркард решават да продължат историята в американската версия на „Офисът”. Главната им идея е да заложат преди всичко на оригиналния „офис хумор” в ежедневните ситуации, който е познат на голяма част от съвременното общество.

Зрителите ще се запознаят с регионалния управител на компанията Майкъл (Стив Каръл), който мисли, че е най-готиният, най-забавният и най-добрият шеф за своите подчинени. Мнението на персонала обаче е напълно противоположно. Сътрудникът му Джим (Джон Красински) е влюбен в сгодената рецепционистка Пам (Джена Фишер), а през останалото време саботира съседа си по бюро- всезнайкото Дуайт (Райън Уилсън). Раян Хауърд (Б.Дж. Новак) е интелигентен, млад, хладнокръвен стажант, който бързо навлиза в истинските отношения в компанията, въпреки неодобрението на шефа си. Колегите в офиса споделят не само тревогите си покрай кратките срокове на изпълнение на задачите, конкурентната работна среда и рекламните кампании, но и личните проблеми в ежедневието.

Сериалът е носител на няколко престижни награди „ЕМИ” и „Златен глобус”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Офисът

Финалният сезон на „Офисът“ с премиера от 4 септември по bTV Comedy

Безспорният световен хит „Офисът” се завърта в ефира на bTV Comedy по Великден

Офисът - комедиен сериал по bTV