Актуално Други

Официален трейлър на The Punisher сезон 2

Добави коментар

Трейлърът на Marvel`s The Punisher сезон 2 разкрива завръщането на Франк Касъл (Джон Бърнтол) и Били Русо (Бен Барнс) в телевизионното шоу на Netflix.

Трейлърът на Marvel's The Punisher сезон 2 разкрива завръщането на Франк Касъл (Джон Бърнтол) и Били Русо (Бен Барнс) в телевизионното шоу на Netflix.

Франк Касъл дебютира в Marvel Cinematic Universe в сезон 2 на Daredevil, където е представен като борец за справедливост, чиито методи противоречат на тези на Мат Мърдок (Чарли Кокс). Първия сезона на The Punisher излезе в Netflix през ноември 2017.

 

Във финалът на първия сезон на The Punisher, Франк Касъл и Били Русо най-накрая се сблъскват след като през по-голяма част от сезона, Франк търси хората, отговорни за убийството на съпругата и децата му и в крайна сметка научава, че един от тези хора е най-добрия му приятел Били. След брутална битка в която Били застрелва съюзникът на Франк - Дина Мадани, Франк оставя бившия си приятел окървавени и пребит, а лицето на Били беше тежко ранено и обезобразено. След това Франк оставя жилетката с черепа и тръгна по своя път. Нов във втория сезон на The Punisher Франк отново ще се завърне в Ню Йорк и да се изправи очи в очи с Били, който се е превърнал в злодея Jigsaw.

 

Добави описание

 

В допълнение към Бърнтол и Барнс, The Punisher сезон 2 също вижда завръщането на Амбър Роуз Рева като агента по вътрешна сигурност Дина Мадани, както и Джейсън Р. Мур като приятеля на Франк и Били - Къртис Хойл. Към актьорския състав се присъединяват а Джорджия Уигам като Ейми Бендикс, Джош Стюарт като Джон Пилигрим и Флориан Лима като Криста Дюмон. Освен това, Дебора Ан Уол от Daredevil ще се завърне в ролята на Карън Пейдж за сезон 2 на The Punisher.

 

The Punisher сезон 2 излиза в петък 18 януари по Netflix.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Netflix

Гуендолин Кристи ще участва в сериала на Нетфликс за Уенсдей Адамс

Нов трейлър на "Red Notice" с Гал Гадот, Райън Рейнолдс и Дуейн Джонсън

Първи снимки на “Cowboy Bebop” на Нетфликс

"Сянка и кост” ще има втори сезон

Създателите на Dark започват работа по нов оригинален сериал за Netflix