Сериали Теленовели

Обрати на съдбата

Добави коментар

Любимецът на българските зрители от “Истинският Родриго”, Мартин Карпан се завръща в новия колумбийски сериал “Обрати на съдбата”.
Колумбийски сериал, 159 еп., 2007 г.

Обрати на съдбата


Любимецът на българските зрители  от “Истинският Родриго”, Мартин Карпан се завръща в новия колумбийски сериал “Обрати на съдбата”.

Съдбите на богаташа Андрес Ферейра и бедняка Браян Галиндо внезапно се пресичат. За една нощ животът на двама души коренно се променя.

Обрати на съдбатаМързеливецът Браян Галиндо, който винаги е мечтал да има много пари, наистина става богат. А наследникът на могъщото и богато семейство Ферейра, Андрес се прощава с лукса и става бедняк. Съдбата май наистина е  решила да им даде урок?

Една медицинска сестра на смъртния си одър признава пред Антония де Ферейра, дама от висшето общество, че когато е израждала сина й, е допуснала малка грешка – сменила е детето й.

Оказва се, че Браян, който е израснал в бедност, е  истинският наследник на семейство Ферейра, а Андрес, който от малък  е отгледан сред лукс, ще траябва да живее в семейство, което едва изкарва пари за насъщния.
Безразличието на отгледания в любов и охолство Андрес и ленивостта на биологичния ѝ син Браян, принуждава Антония им даде урок, като размени местата им.

Новият богаташ и новият бедняк са принудени да се сблъскат с два напълно различни свята. Браян е принуден да поеме управлението на компания, от чийто бизнес не разбира нищо. А Андрес, от своя страна, се научава какво означава да изкарваш хляба си с пот на чело.С участието на:
Мартин Карпан - Андрес Ферейра
Джон Алекс Того - Браян Галиндо
Каролина Асеведо - Росмари Пелаес
Андреа Ночети - Фернанда Санмигел
Уго Гомес - Леонидас Галиндо
Маурисио Велес - Фидел Пелаес
Джими Васкес - Милер Афанадор
Саин Кастро - Анселмо Афанадор
Андрес Торо - Матео Лопес

Сценарист: Клаудия Санчес
Режисьор: Андрес Марокин
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Обрати на съдбата