Лица За звездите

Обраха Гери от Hypnotic

Добави коментар

Обраха Гери от Hypnotic. Този път цигулката на красавицата оцеля.
На 19 юли Гери от квартет Hypnotic празнува рожден ден. Щастливото събитие обаче беше малко помрачено от случил се точно преди него инцидент.

Гери от квартет Hypnotic


Прибирайки се от участие на българското Черноморие красавицата установява, че апартаментът ѝ е обран. Изчезнали са скъпи за музикантката бижута, лаптоп, телевизор... „Няма никаква яснота кой е извършителят, но явно е бил фен на квартета, тъй като в лаптопа ми се съхраняваше цялата информация за нас, парчета, проекти, снимки...” – намира сили да се шегува тя. Въпреки всичко крадците са пропуснали да вземат най-ценната вещ за цигуларката – нейния инструмент. Цигулката на Гери е репарирана по поръчка от българския майстор Едрю Едрев и замени старата ѝ любимка, която пострада при инцидент в „Шоуто на Азис”, където квартетът свири.

квартет Hypnotic.


Неприятният инцидент обаче не повлия на плановете на квартет Hypnotic.
В момента те са в почивка от шоуто и Гери намери пролука между многобройните им музикални ангажименти, за да замине за Италия, където ще води преговори за бъдещи проекти на квартета. През август месец Боряна, Гергана, Марина и Мария ще се концентрират върху работата по първия си албум. Те ще записват в едно от най-големите студиа в Рим – Stone recording studio. Tалантливите музикантки често работят с големи италиански имена. Аранжиментите на парчетата за албума са дело на Маурицио Абени – прочут италиански композитор, работил със самия Андреа Бочели, а някои от момичетата имат участие в записите на сина на Енио Мориконе - Андреа, които той реализира в България Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър