Музика Музика и видео

"Обичам Живота" - новата песен на Diamante с участието на Колумбиеца

Добави коментар

"Обичам Живота" е емблематичното заглавие на новата песен на Diamante с участието на Колумбиеца.
"Обичам Живота" е емблематичното заглавие на новата песен на Diamante с участието на Колумбиеца. Атрактивният видеоклип към сингъла вече е факт и се върти в ефира на музикалните телевизии. Парчето е изключително позитивно и завладяващо, а изпълнителят му спокойно може да бъде наречен диаманта на българския RnB стил. Силният текст е на самите хип-хопъри, а модерното звучене се дължи на Кирил Георгиев.

За създаването на клипа са били необходими 5 снимачни дни. Кадрите са заснети в София, като за декори са използвани едни от най-модерните сгради, паркове и заведения. За разлика от типичния за рап изпълнителите стил, който показват Колумбиеца, Титана и Кешо, стайлингът на Diamante е официален. Видеото вече се радва на страхотна популярност и интерес от страна на феновете.

Малко след пускането на „Обичам живота“ в радио ефира, песента стигна до челната позиция в няколко класации. "Обичам Живота" не е дебютния сингъл на R&B изпълнителя. Той участва в група Картела и супер успешния им хит "Гръмни Бутилката".

Освен успеха на Diamante и новият му сингъл, „Kartela Records“ се подготвят да отпразнуват първият си рожден ден. За почти едногодишното си съществуване компанията реализира три проекта - „Гръмни бутилката“, „Яко е партито“ и „Обичам живота“.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър