Филми Комедии

Обичай ме

Добави коментар

Ширук работи като дизайнер в голяма рекламна компания. Работата му е добре платена, а не изисква от него твърде много усилия. Шурик обаче е всичко друго, но не и безгрижен – той дължи голяма сума пари на една много напориста дама.
Люби меня, Русия, 2005

Комедия - 98 мин

Режисьор: Вера Сторожева

Участват: Павел Деревянко, Алена Бобенко, Микаил Ефремов, Гарик Сукачев и др.

Обичай меШирук работи като дизайнер в голяма рекламна компания. Работата му е добре платена, а не изисква от него твърде много усилия. Шурик обаче е всичко друго, но не и безгрижен – той дължи голяма сума пари на една много напориста дама. Той не е в състояние да погаси дълга си само чрез заплатата си, а дамата е съгласна да му опрости заема само ако той се омъжи за нея.

В същото време в компанията е назначена нова шефка – Кира – която моментално харесва Шурик и му поверява най-отговорния проект. Шурик обаче не успява да се справи със задачата и получава ултиматум от Кира – или да оправи всичките проблеми до Нова година, или ще бъде уволнен. А това би означавало неговата кредиторка да има безгранична власт над своя „съпруг”… Шурик ще трябва да впрегне целия си дизайнерски и импровизационен талант, за да се измъкне от заплетената ситуация… PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър