Филми Драми

Обетована земя | Promised Land (2012)

Добави коментар

Корпоративният бизнесмен Стив Бътлър пристига в малко провинциално градче заедно с партньорката си Сю Томасън с надеждата, че ще успее да убеди жителите да приемат офертата на компанията му - а именно, да бъде получен достъп до местната земя за направата на сондажи, като за това хората ще бъдат финансово подкрепени.

  • Жанр - драма
  • САЩ, ОАЕ
  • 2012

Корпоративният бизнесмен Стив Бътлър пристига в малко провинциално градче заедно с партньорката си Сю Томасън с надеждата, че ще успее да убеди жителите да приемат офертата на компанията му - а именно, да бъде получен достъп до местната земя за направата на сондажи, като за това хората ще бъдат финансово подкрепени. Очакванията са, че жителите без проблеми ще приемат предложението, тъй като градчето е едно от многото населени места в сърцето на Америка, които са пострадали тежко от икономическата криза.

Но на пръв поглед лесната задача на Стив и Сю се превръща в истинско предизвикателство, когато уважаван местен учител и още няколко човека твърдо се противопоставят на техните планове и поставят на изпитание както професионализма им, така и техните лични виждания и приоритети.

Режисьор - Гюс Ван Сант

Актьори - Мат Деймън, Франсис Макдорманд, Джон Кразински, Хал Холбрук, Тайтъс Уеливър, Роузмари ДеУит, Скут Макнеъри и др.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Обетована земя