Сериали Романтични

Обетована замя

Добави коментар

Сериалът започва с мащабна сцена от преселването на хиляди имигранти, пристигащи от Италия в Бразилия в края на XIX век. Жулиана и Матео са двама от многото италианци, отправили се към Бразилия в търсене на по-добър живот.

Сериалът започва с мащабна сцена от преселването на хиляди имигранти, пристигащи от Италия в Бразилия в края на XIX век. Жулиана и Матео са двама от многото италианци, отправили се  към Бразилия в търсене на по-добър живот. Запознанството им  бързо прераства в приятелство и любов. Но щастието им е помрачено от настъпилата трагедия: на корабчето избухва епидемия от чума, от която умират родителите на Жулиана.

При престоя на пристанището Сантуш, по стечение на обстоятелствата, младите хора се разделят и се оказват в напълно различни светове: Матео попада в селскостопански район, а Жулиана отива в града...

На пристанището Жулиана среща стар приятел на баща си - Франческо, я откарва в своя дом в Сан Паоло и се грижи за нея като за собствена дъщеря.
Франческо е заможен човек,  управител на банка. Той вижда добра перспектива в любовта на сина си Марко Антонио към Жулиана, за да си осигури наследник, който да се включи в семейния бизнес.

Като не намира своята любима на пристанището, Матео се отправя към вътрешността на страната и започва работа в кафените плантации на могъщия плантатор Гумерсиндо. Плантаторът има две дъщери: Розана и Анхелика, но не може да се примири с факта, че ще остане без наследник.
С пристигането на италианските емигранти всичко се променя в техния дом и Матео,  без да иска, става почти член на това семейство.

Съдбата е разделила двамата влюбени, но сърцата им си принадлежат ....

Заснет по-скоро като суперпродукция, отколкото като телевизионен сериал, «Обетована земя» се преръща в международен хит, гледан в 85 страни.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Обетована замя