Актуално Други

Ново международно отличие за сериала на NOVA „Отдел Издирване“

Добави коментар

Сериалът на NOVA „Отдел Издирване“ получи ново международно признание. Криминалната поредица спечели отличието за най-добър сериал за 2021 година на Мадридския филмов фестивал.

Форумът е сред най-престижните в Европа и в него ежегодно участват влиятелни европейски кино творци. Той също така е един от квалифициращите фестивали за най-големия сайт за кино IMDb.

„Успехът на криминалната продукция е следствие на дългогодишния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да подкрепя развитието на българската филмова индустрия и да работи за утвърждаване на нейния авторитет на международните пазари“ – заяви Дирк Геркенс, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп и директор „Програмиране, продукция и рекламни продажби“ на Юнайтед Медия.

„Отдел Издирване“, който се разпространява на международните пазари със заглавието „The Hunt for Salamander“, вече има редица награди, последната от които също за най-добър телевизионен сериал за 2021 година от Международния филмов фестивал в Буенос Айрес. Премиерата на оригиналната авторска продукция извън България се състоя на фестивала „SERIES MANIA” в Лил (Франция) през август тази година.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отдел Издирване​

Сериалът на NOVA „Отдел Издирване“ с престижна филмова награда

Какво ще се случи във финала на „Отдел Издирване“

Смъртоносната мистерия в „Отдел Издирване“ се разплита

Задкулисна конспирация излиза наяве в „Отдел Издирване“

Има ли предател в „Отдел Издирване“?