Актуално Други

Новия Батман за първи път на стрийминг в HBO Max от 18 април

Добави коментар

Ще можем да гледаме Батман с Робърт Патисън и Зоуи Кравиц за първи път официално на стрийминг от 18 април, понеделник, в HBO Max. Това е първото заглавие на Warner Bros, което ще се гледа у нас в новата стрийминг платформа само 45 дни след кинопремиерата си.

Филмът ще бъде наличен с български субтитри и в 4К резолюция на www.hbomax.com. Телевизионната премиера по канала HBO е предвидена за 22 май.

Батман (The Batman)

След като две години обикаля улиците на Готъм като Батман, всявайки страх в сърцата на престъпниците, Брус Уейн потъва все по-дълбоко в сенките на мрачния град. С помощта на неколцина доверени съюзници сред корумпираната мрежа от високопоставени граждани и чиновници, самотният герой се утвърждава като единственото въплъщение на възмездието за жителите. Когато убиец взема на мушка елита на Готъм с поредица от садистични гатанки, загадъчните улики отвеждат най-великия детектив в подземния свят. Доказателствата започват да го доближават до истината и мащабът на зловещия план става все по-ясен. Батман трябва да изгради нови съюзи, да разкрие кой е извършителя и да въздаде справедливост за злоупотребата с власт и корупцията, които отдавна мъчат Готъм.

Режисьор на филма е Мат Рийвс, а в ролите влизат Робърт Патинсън, Зоуи Кравиц, Пол Дано, Джефри Райт, Джон Туртуро и други.

В HBO Max можем да гледаме 18 заглавия, посветени на Батман. Това са игралните филми Батман (игрален, 1989); Батман се завръща (игрален, 1992); Батман завинаги (игрален, 1995); Батман и Робин (игрален, 1997); Батман в началото (игрален, 2005); Черният рицар (игрален, 2008); Черният рицар: Възраждане (игрален, 2012); Батман и Супермен: зората на справедливостта (игрален, 2016), както и анимационните филми Батман: убийствената шега (анимационен, 2016); Лего филмът: Батман (анимационен, 2017); Батман: шепот (анимационен, 2019); Скуби Ду и Батман: дръзки и смели (анимационен, 2018); Батман: нападение над Аркам (анимационен, 2014); Батман и Харли Куин (анимационен, 2017); Батман отвъд: завръщането на Жокера (анимационен, 2000); Батман: завръщането на Черния рицар, част 1 (анимационен, 2012); Батман: завръщането на Черния рицар, част 2 (анимационен, 2012); Батман: завръщането на закачулените кръстоносци (анимационен, 2016).

Героят на Батман се появява още и в Лигата на справедливостта (2017) Лигата на справедливостта: режисьорската версия на Зак Снайдър (2021) , както и в Отряд самоубийци от 2016 г, които също са налични за гледане в платформата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , HBO MAX

Нетфликс ни връща в 14-ти век с пикантния сериал "Декамерон"

"Severance" се завръща на 17 януари

VOYO предлага нови стрийминг изживявания от 5 юли

Max с втори официален тийзър за „Пингвинът“ с Колин Фарел

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“