ТВ анонси AMC

Новите заглавия през ЮНИ 2009 по MGM

Добави коментар

През ЮНИ 2009 по MGM: ТОВА Е ХОЛИВУД: Събота и неделя вечер; КОМЕДИИ: ПОНЕДЕЛНИК ВЕЧЕР; РОМАНТИКА И ДРАМА: ВТОРНИК ВЕЧЕР; ОТНОВО В 80-ТЕ: СРЯДА ВЕЧЕР; ЕКШЪН И КРИМИНАЛЕ: ПЕТЪК ВЕЧЕР
ТОВА Е ХОЛИВУД: Събота и неделя вечер

 • КалифорнияКалифорния (Kalifornia) (1993) 7 юни, неделя.

Брад Пит е неотразим в ролята си в този смразяващ психотрилър. Двойка журналисти тръгват на пътешествие из страната, за да направят проучване за серийните убийци.

По пътя срещат и качват бивш затворник и приятелката му, които правят пътуването им... незабравимо.

Дейвид Духовни, Джулиет Луис, Мишел Форбс.


 • Нещо диво (Something Wild) (1986)

13 юни, събота
.

Джеф Даниелс е консервативен администратор, който се впуска в бурна авантюра с необуздана и ексцентрична жена (Мелани Грифит), въвличаща го в зашеметяваща одисея, която преобръща живота и на двамата.

Комедията, номинирана за “Златен глобус”, е режисирана от Джонатан Дем. • Градски каубои Градски каубои (City Slickers) (1991)

20 юни, събота.

Класическа комедия за кариерата, каубоите и кризата на средната възраст.

Били Кристъл, Даниел Стърн, Бруно Кърби, Джак Палънс (получава “Оскар” за най-добра мъжка роля). • Боксьорката (Girlfight) (2000)

28 юни, неделя.

Мишел Родригес играе главнята роля в тази акламирана от критиката история за младата латина Даяна, която няма цели и амбиции, но открива себе си и самоуважението си, като влиза в света на бокса.

КОМЕДИИ: ПОНЕДЕЛНИК ВЕЧЕР


 • Жената в червено (The Woman In Red) (1984)  
1 юни.

Щастливо женен рекламен агент (Джийн Уайлдър) е силно привлечен от прелестната жена, която вижда в подземен паркинг в Сан Франциско.

 • Приятелите на Питър (Peter's Friends) (1992)
15 юни.

Остроумен млад аристократ кани приятелите си от колежа за новогодишна сбирка по случай 10 години от завършването, която разкрива емоционални травми и тайни кроежи.

Кенет Брана, Стивън Фрай, Хю Лори, Ема Томпсън.

 • Бени и Джун (Benny & Joon) (1993)
29 юни.

Джони Деп и Мери Стюарт Мастерсън са в главните роли в тази чудновата романтична драма за двама саможиви герои.

Ейдън Куин, Джулиан Мур.РОМАНТИКА И ДРАМА: ВТОРНИК ВЕЧЕР

 • Златото на Ули (Ulee's Gold) (1997)
2 юни.

Овдовял пчелар (Питър Фонда получава номинация за “Оскар” за тази роля) преживява мъка и опасности, опитвайки се да предпази застрашеното си семейство.

 • Йентъл (Yentl) (1983)
16 юни.

Барбара Стрейзанд е млада независима жена, която е принудена да се маскира като мъж, за да преследва любовта си към знанията.

Ейми Ървинг и Манди Патинкин. Носител на “Оскар” за най-добра музика.


ОТНОВО В 80-ТЕ: СРЯДА ВЕЧЕР

 • F / X (FX) (1986) 3 юни

Специалист по филмови ефекти прави постановка на покушението над гангстер, който се е съгласил да сътрудничи на правителството... Но се оказва, че е изигран и трябва да използва ума си и филмовата магия, за да оцелее.

Браян Браун, Брайън Денехи.

 • Изгубени ангели (Lost Angels) (1989) 24 юни

Адам Хоровиц от Бийсти бойс е проблемен тийнейджър, изпратен в психиатрична клиника, където Доналд Съдърланд е единственият мил и състрадателен глас.ЕКШЪН И КРИМИНАЛЕ: ПЕТЪК ВЕЧЕР

 • Престъпна страст (Angel of Desire) (1993) 5 юни.

Полицайка се влюбва в богат и красив мъж, заподозрян в убийство.

Джоан Северънс, Антъни Джон Денисън.


 • Дивия Бил (Wild Bill) (1995) 26 юни.

Джеф Бриджис е Дивия Бил Хикок – знаменитият стрелец, който е изправен пред предизвикателството на живота си в този вълнуващ, зашеметяващ визуален шедьовър с участието на Елън Баркин.


MGM посвещава всеки четвъртък през този месец на някои от най-зрелищните и новаторски режисьорски шедьоври от библеотеката на MGM.

4 юни: Лошите момчета. Вечер с филмите на най-провокативните режисьори, които обичат да предизвикват дискусии и спорове: Спайк Лий – “Един е малко”; Майкъл Мур – “Канадски бекон”;
Кен Ръсел – “Престъпление от страст”.

11 юни: Независимите. Бележитите режисьори на независимото американско кино, които доказват, че е по-важно да притежаваш богато въображение, отколкото да имаш голям бюджет: Джон Сейлс – “Осмина извън играта”; Джордж А. Ромеро – “Тъмната половина”; Алън Рудолф – “Модернисти”.

18 юни:
Майсторите на диалога. Тези режисьори отвеждат изкуството на разговора до легендарни висоти: Били Уайлдър – “Свидетел на обвинението”; Дейвид Мамет – “Къщата на игрите”; Джоузеф Л. Манкевич – “Босоногата графиня”.

25 юни:
Политиците. Това са режисьорите, които използват киното не само за забавление, но и за да представят световните политически несправедливости: Кен Лоуч – “Таен план”; Оливър Стоун – “Салвадор”; Константин Коста Гаврас – “Предателство”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Приятелите на Питър , Престъпна страст , Нещо диво , Калифорния , Йентъл , Изгубени ангели , Златото на Ули , Жената в червено , Градски Каубои , Боксьорката , Бени и Джун

Криза на средната възраст!

Градски Каубои

Жената в червено

В програмата: