Сериали Комедии

Новите съседи

17 коментара

Свежата и нестандартна испанска комедия „Новите съседи” стартира в ефира на bTV Comedy от 2 септември, всеки делничен ден от 22.00 часа.

Нова доза испански хумор в „Новите съседи” – премиерно по bTV Comedy от 2 септември 2013

Свежата и нестандартна испанска комедия „Новите съседи” стартира в ефира на bTV Comedy от 2 септември 2013, всеки делничен ден от 22.00 часа. Зад продукцията, която е премиера за Българския ефир, стоят продуцентите и сценаристите на хитовия сред родната публика сериал „Щурите съседи”, който разказва за абсурдните и забавни случки от ежедневието на обитателите  на една жилищна кооперация.

Голяма част от същия актьорски състав ще забавлява зрителите и на „Новите съседи”, но в нови роли, нова кооперация и с нова доза хумор.

  • Създатели: Алберто Кабайеро, Лаура Кабайеро, Даниел Деорадор
  • Сценарий: Алберто Кабайеро, Лаура Кабайеро, Даниел Деорадор,Серхио Митанс
  • Режисьор: Лаура Кабайеро, Хуан Луис Ибора,,Алберто Кабайеро
  • Актьори: Хосе Луис Хил, Малена Алтерио, Джорди Санчес, Натали Сесеня, Мариви Билбао, Адриа Коядо, Хема Куерво, Пабло Чиапеля, Едуардо Гарсия, Едуардо Гомес, Елио Гонсалес, Антония Сан Хуан, Ева Исанта, Беатрис Карвахал, Луис Мигел Сегуи, Антонио Пагудо, Диего Мартин, Даниел Муриел, София Нието, Исабел Ордас, Гийермо Ортега, Мария Аданес, Ема Пенея, Начо Герерос, Ванеса Ромеро, Роберто Сан Мартин, Фернандо Техеро
  • Сезони: 6
  • Епизоди: 93

Сериалът „Новите съседи” е базиран на проблемите и сложните взаимоотношения между съседите от „луксозна” според рекламите си жилищна сграда, която съвсем не се оказва това, което всички са си представяли. На пръв поглед това е съвсем нормална група хора. Всеки един от съседите обаче допринася със своите странности за сложните взаимоотношения в кооперацията. До единодушие по всякакви междуетажни въпроси никога не се стига, а това е сигурна рецепта за конфузни моменти и много смях. Всичко започва с пристигането на новодомците в сградата, а разнообразието на герои и характери е повече от богато.

Добави описание

Новите съседи (снимки)

Героите:

В таванското помещение апартамент А намираме братята Ариас - Серхио (Адриан Коядо) и Хоакин (Гийермо Ортега), които далеч не приличат един на друг. Серхио е актьор по професия и истински плейбой по природа, който се е опитал да пробие с играта си в чужбина, но след неуспешен опит се връща да се грижи за сина си и в момента е безработен. Хоакин пък е агент по недвижими имоти и истински работохолик, а по природа – безнадежден романтик.

В тавански апартамент В живеят програмистът Хавиер (Антонио Пагудо) и съпругата му Лола (Макарена Гомес). Хави е първият домоуправител, а това води при него безброй нестандартни оплаквания от неговите съседи, сред които са и родителите му Висенете (Рикардо Аройо) и Грегория (Беатрис Карвахал)от апартамент 2В. Те са двойка черногледи и сприхави пенсионери, които винаги намират повод за недоволство.

Добави описаниеСъседите им по етаж от 2А са Амадор (Пабло Чапея) и съпругата Маите (Ева Исанта) заедно с трите им деца, а тяхното жилище е една истинска пълна къща. Маите има още един син от Серхио (таванско помещение А). В апартамент 2С пък живее мистериозен обитател, чиято самоличност за момента е напълно неизвестна.

Етаж по-надолу в намираме Кристина (Малена Алтерио), която наскоро е била изоставена от годеника си заради друга жена броени дни преди сватбата. Неин съквартирант пък е хомосексуалният кубинец Силвио (Роберто Сан Мартин), който често се представя за гадже на Кристина.

Съсед на етажа им е магазинерът Лео (Луис Мигел Сеги) от 1В, който живее сам и е истински досадник, но сам себе си смята за приветлив и общителен. Лео има връзки с няколко от съседките си, включително и Кристина. В пък са рибният търговец Антонио (Жорди Санчес) и съпругата му Берта (Натали Сесеня).

На приземния етаж в апартамент А са едни от най-колоритните обитателки на кооперацията - Исаскун (Мариви Билбао) и Мари Тере (Хема Куерво). Двете приятелки са взривоопасна комбинация, като Исаксун обижда всеки, който мине покрай нея, а Мари Тере и помага да „сплашат” останалите съседи.

Добави описаниеВ апартамента до тях на приземния етаж са Енрике (Хосе Луис Хил) и жена му Арасели (Исабел Ордас). Енрике е общински съветник а жена му работи във фризьорския салон на същия етаж. Двамата заедно се виждат в чудо с проблемния си син Франсиско (Едуардо Гарсия).

В последното помещение на приземния етаж, сякаш за да се запълни картинката, се намира и офиса на строителна фирма, където работят Ракел (Ванеса Ромеро), Ерик (Елио Гонсалес) и Хоакин от тавански апартамент А.

Ракел пък е представител на фирмата, която търгува с апартаменти в забавния жилищен комплекс.

Точно в традициите на испанската комедия отношенията между героите често са сложни и обтегнати, а веселите моменти се появяват зад всеки ъгъл на пренаселената сграда.

Разнообразните шеги в „Новите съседи” могат да предложат за всеки по нещо, а смехът от сърце е гарантиран.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Новите съседи

Нови герои и нови конфликти в новия десети сезон на „Новите съседи“

Нови персонажи и забавни емоции в деветия сезон на „Новите съседи”

Деветият премиерен сезон на „Новите съседи” започва през март по bTV Comedy

8 сезон на комедийния испански сериал „Новите съседи” по bTV Comedy от 8 юли

Новите съседи (снимки)