Актуално Какво ще се случи...

Новите епизоди на „Листопад” от 1 септември по bTV

Добави коментар

Хитовият сериал „Листопад” се завръща по bTV от 1 септември – от понеделник до четвъртък от 20:00 до 22:00 часа и петък от 20:00 до 21:00 часа
Хитовият сериал „Листопад” се завръща по bTV от 1 септември. Любовта, страданията и радостите на семейство Текин ще станат още по-интригуващи и вихрени в новите епизоди на поредицата – от понеделник до четвъртък от 20:00 до 22:00 часа и петък от 20:00 до 21:00 часа. 

 „Листопад” от 1 септември по bTV

Ферхунде все още отказва да даде развод на Шевкет. Натискът на родителите му обаче ще му отвори нова възможност да получи обратно свободата си. След като решава да не плаща дълговете на съпругата си, тя най-после ще се откаже от брака с една единствена надежда - да не ѝ се налага да изплаща разходите по кредитната си карта. 

Объркването на Лейля ще нарасне. Освен че против волята ѝ чувствата към Оуз се завръщат, тя научава, че Ферхунде е разказала на Назми всичко. Дали Лейля ще намери сили да се пребори с поредния удар, или това ще я довърши, ще стане ясно в новите епизоди на „Листопад”. 

Дали Тахсин и Фикрет най-после ще бъдат щастливи, или инатът на Джеврие ще успее да разруши брака им; дали Неджля и Джем ще получат възможността да се насладят на брака си; Шевкет и Седеф ще се съберат ли най-после, зрителите на bTV ще имат възможност да научат от новите епизоди на „Листопад” от 1 септември, всеки делничен ден от 20:00 часа. 

«Листопад» е най-гледаният ТВ сериал за цялата 2009 година, а от началото на 2010 г. присъства неизменно в топ 3 на най-гледаните предавания за месеца.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Листопад

Гювен Хокна: Няма да мисля за проблемите днес, ще помисля утре

Мустафа Авкъран - мултимилионер

Дениз Чакър: От Ферхунде научих много неща за живота

Какви са мъжете на Диема Фемили?

Финалът на Листопад привлече 2 милиона зрители