Актуално В програмата

Новият сериал на Лука Гуаданино „Ние сме каквито сме“ с премиера в HBO GO и по HBO

Добави коментар

Номинираният за Оскар Лука Гуаданино привнася своя уникален кинематографичен стил за първи път в света на сериалите с „Ние сме каквито сме“.

Номинираният за Оскар Лука Гуаданино привнася своя уникален кинематографичен стил за първи път в света на сериалите с „Ние сме каквито сме“. Първият от общо осемте епизода е с премиера на 15 септември в HBO GO и от 22:00 часа по HBO. Историята за две американски деца, живеещи във военна база в Италия, изследва приятелството, първата любов и осъзнаването на идентичността и потапя публиката в бурните вълнения и терзания да бъдеш тийнейджър - история, която може да се случи навсякъде по света. 

Лука Гуаданино е режисьор, сценарист и продуцент, известен със своя визуално притеглящ стил и въздействащите си психологически портрети. Името му е световно познато с номинираните за  Оскар, Златен глобус и BAFTA „Аз съм любовта“ и „Голямото плискане“, 2015, както и номинираният за Оскар и BAFTA боксофис хит от 2017 -„Призови ме с твоето име“ и мистичния „Суспирия“ от 2018.

 

Добави описание

 

Актьорският състав в „Ние сме каквито сме“ включва: Клои Севини, Джак Дилън Грейзър (То, Шазам), Алис Брага (Аз съм легенда), Франческа Скорсезе (От другата страна), рапъра Кид Къди (Западен свят), както и Джордан Кристин Сиймон, която прави дебют.

 

Добави описание


Джак Дилън Грейзър е Фрейзър – срамежливо и интровертно четиринадесетгодишно момче, което идва от Ню Йорк във военната база във Вѐнето заедно с майките си Сара (Клои Севини) и Маги (Алис Брага), които служат в американската армия. Джордан Кристин Сиймон е привидно смелата и уверена Кейтлин, която от няколко години живее със семейството си в базата и вече свободно говори италиански.

 

Добави описание

 

В сравнение с по-големия си брат Дани, Кейтлин има по-близката връзка с баща им Ричард (Кид Къди) и не общува добре с майка си Джени. Кейтлин е спойката в група от приятели - Бритни (Франческа Скорсезе) - откровено, остроумно, сексуално търсещо момиче, веселият и добронамерен Крейг (Кори Найт) - войник в двайсетте си години, по-малкият му брат Сам (Бен Тейлър), който е гаджето на Кейтлин и италианците Енрико Валентина.

 

Добави описание

 

Сериалът е копродукция на HBO и Sky, а изпълнителен продуцент, сценарист и режисьор е самият Лука Гуаданино. Изпълнителни продуценти са Лоренцо Миели от The Apartment и Марио Джанани от Wildside, и двете компании на Fremantle, заедно със Small Forward и компанията на Гуаданино.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ние сме каквито сме , HBO GO

Алисия Викандер ще участва в минисериала на HBO - "Ирма Веп"

Оливия Кук, Ема Д'Арси и Мат Смит в предисторията на “Игра на тронове”

HBO работи по нова версия на “Истинска кръв”

Ето как ще изглеждат драконите в предисторията на “Игра на тронове”

Еуфория: Специално с ранна премиера в HBO GO