Актуално В програмата

Новият хит на HBO Еуфория със Зендая е тук

Добави коментар

Новият сериал на HBO “Еуфория” провокира родителите.

Премиерата на драматичния сериал на HBO Еуфория е днес 17 юни. Първи епизод вече е наличен в HBO GO и ще се излъчи от 22:00 часа по HBO, веднага след „Големите малки лъжи“.

 

Добави описание


Централна роля е поверена на доскорошната тийн звезда Зендая ("Спайдър мен: Завръщането”, „Великият шоумен“), до която се нареждат почти неизвестни, но впечатляващи с дебюта си млади актьори. Сериалът е +18, въпреки че историята проследява живота на няколко седемнадесет годишни гимназиални ученици, които се движат като през минно поле от наркотици, полова идентичност, травми, социални медии, любов и приятелство. Сценарият е създадена и написана от Сам Левинсън ( "Магьосникът на лъжите” на HBO), който режисира 5 от общо 8-те епизoда. Рапърът Дрейк е сред изпълнителните продуценти, а присъствието му определено се отразява на нивото на саундтрака на сериала.

 

 

„Еуфория“ е базиран на израелски едноименен сериал и представя по натуралистичен начин, с какво се сблъскват тинейджърите в годините на узряването си. Историята следва живота на 17 годишата Ру (Зендая), която излиза от клиника за лекуване на зависимости и в този момент се запознава с Джулс (трансджендър моделът Хънтър Шейфър) – транс-момиче, което току що се е преместило в града с баща си. В полезрението на зрителя влизат и атлетът Нейт, който изглежда перфектно, но крие неподозиран гняв, приятелката му Мади, която е типичната училищна звезда, футболистът Крис, който преживява трудно преместването от гимназията в колежа, неговата приятелка Каси, пълното момиче Кат (плюс сайз моделът Барби Ферейра), което има двойствен живот.

 

Добави описание

 

Всички те имат своите слабости, терзания и комплекси, които избиват по унищожителен начин.
Похватите на сериала са стресиращи и показват по може би плашещ за родителите начин, какво се случва в емоционалния свят на един тийнейджър, който изглежда съвсем обикновен. Сам Ленинстън, споделя, че целта на сериал е да ни провокира и да ни накара да почувстваме нещо – да влезем в света на младия, човек който тепърва се ориентира и да разберем през какво преминава.
Заснет изключително красиво „Еуфория“ препредава цяла палитра от емоции и проблеми – депресии, паник  атаки, алкохол, наркотици, порнография, борбата за надмощие в социалните мрежи – HBO не се страхува да пресъздаде атмосферата без цензура.

 

Добави описание

 

Историята в „Еуфория“ се развива в общо 8 епизода от по близо час. Всеки понеделник ще бъде достъпен нов епизод – от сутринта в HBO GO и от 22:00 часа по HBO.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Еуфория , HBO GO

Алисия Викандер ще участва в минисериала на HBO - "Ирма Веп"

Оливия Кук, Ема Д'Арси и Мат Смит в предисторията на “Игра на тронове”

HBO работи по нова версия на “Истинска кръв”

Ето как ще изглеждат драконите в предисторията на “Игра на тронове”

Еуфория: Специално с ранна премиера в HBO GO