ТВ анонси bTV

Нови сезони на „Шепот от отвъдното” и „Отчаяни съпруги” от януари по bTV

Добави коментар

Нови сезони на „Шепот от отвъдното” и „Отчаяни съпруги” от януари по bTV
От 13 януари 2009 г., паралелно с Форт Бояр 2, зрителите не bTV ще могат да проследят и новите сезони на хитовите американски сериали „Шепот от отвъдното” (20.00 часа) и „Отчаяни съпруги” (21.00 часа).

„Шепот от Отвъдното”Вторият сезон на „Шепот от Отвъдното” (22 епизода) ще се излъчва всеки вторник и сряда от 20.00 часа. В главната женска роля - на Мелинда Гордън, притежаваща рядката дарба да общува с духове от отвъдното, е филмовата звезда Дженифър Лав Хюит.

Освен познатите ключови герои от първия сезон, във втория ще се появят и двама нови, които ще бъдат сериозно замесени в мистичните дела на Мелинда.

Дженифър Лав Хюит е отличена като най-добра телевизионна актриса в три поредни години – 2006-та, 2007-ма и 2008-ма – от Филмовата академия на САЩ за научнопопулярни филми, филми на ужасите и фентъзи. Сериалът има и няколко номинации за награди Emmy.

На 13 януари, но от 21.00 часа, започва четвъртият сезон на култовия сериал „Отчаяни съпруги” (17 епизода). Той ще се излъчва в този час от понеделник до четвъртък. „Отчаяни съпруги”
Зрителите ще се потопят във вълнуващото и понякога шокиращо ежедневие на съпругите от ул. Уистерия Лейн: Сюзън Майер (Тери Хачър), която вече е омъжена за любовта на живота си; Линет Скаво (Фелисити Хъфман), която освен с всичко останало трябва да се пребори и с рака; Брий Ван Де Камп (Марша Крос), която яростно поддържа имиджа на перфекционистка, въпреки че светът ѝ се разпада; Габриел Солис (Ева Лонгория), която има всичко, освен съпруг, когото наистина обича; и Иди Бри (Николет Шеридан), около която се случват доста изненадващи събития.

„Отчаяни съпруги” е носител на престижната награда Златен глобус за най-добър телевизионен сериал - мюзикъл или комедия, в две поредни години – 2005-та и 2006-та.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шепот от отвъдното , Отчаяни съпруги

Дженифър Лав Хюит (Jennifer Love Hewitt)

Ева Лонгория и Рикардо Чавира отново заедно

FOX и FOX Life ще гонят зли духове с добро настроение на Хелоуин

Хайди Клум ще участва в "Отчаяни съпруги"

Нови съседи и неочаквани обрати в петия сезон на „Отчаяни съпруги” по bTV