Архив Рокади

Нови сериали започват по bTV със старта на лятната програмна схема

5 коментара

От началото на юли bTV въвежда лятната си програмна схема, в която както всяка година, ще настъпят някои промени в програмата.

Нови сериали започват по bTV със старта на лятната програмна схемаОт началото на юли bTV въвежда лятната си програмна схема, в която както всяка година, ще настъпят някои промени в програмата.

„Листопад” продължава наесен с нови епизоди

„Листопад” ще има лятна пауза, която започва от следващата седмица, за да не пропуснат феновете му нито един епизод по време на обичайните за сезона отпуски. За да могат зрителите отново да гледат любимия си сериал от есента, екипът на bTV ще работи цяло лято по обработването на следващите епизоди, които бяха купени наскоро.

От 12 юли всеки делничен ден от 20:00 часа зрителите ще имат възможност да проследят драматичния сериал „Цената на живота”, който е сред най-новите хитове в южната ни съседка.

Традиционно, по време на летните месеци голяма част от предаванията на bTV ще бъдат във ваканция. Още от средата на юли «Господари на ефира» излиза в почивка до есента, а на негово място зрителите ще могат да се забавляват с хитовия испански комедиен сериал «Щури съседи».

От 18 юли всеки неделен следобед феновете на най-успешния български сериал „Стъклен дом” ще имат възможност да проследят повторенията на излъчените до момента епизоди.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Цената на живота , Стъклен дом , Листопад , Господари на ефира

Господари на ефира приемат оставката на 2018 година с двучасово шоу

Празнична програма - какво ще дават по NOVA?

Васил Василев-Зуека и Ненчо Балабанов за първи път заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека отново заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново заедно