Актуално Какво ще се случи...

Нови съседи и неочаквани обрати в петия сезон на „Отчаяни съпруги” по bTV

Добави коментар

От 23 януари всяка събота от 21:00 часа зрителите на bTV ще имат възможност да проследят новите обрати в живота на обитателите на „Уистерия Лейн” в петия сезон на „Отчаяни съпруги”.
От 23 януари всяка събота от 21:00 часа зрителите на bTV ще имат възможност да проследят новите обрати в живота на обитателите на „Уистерия Лейн” в петия сезон на „Отчаяни съпруги”. С голяма доза черен хумор сериалът разказва за ежедневието в американските предградия, където животът на домакините не винаги е толкова спокоен, колкото изглежда.

„Отчаяни съпруги”


В първия сезон Мери Алис Янг
(Бренда Стронг) напусна перфектната си къща в перфектното предградие, като сложи край на живота си. Оттогава тя е в ролята на разказвач, който отвежда зрителите в живота на съседите и приятелите си.

В края на четвъртия сезон зрителите стават свидетели на обичайната за домакините от «Уистерия Лейн» игра на покер,
но... пет години по-късно. Петият сезон на хитовия сериал разказва за неочакваните обрати през тези пет години, както и за новите обитатели на тихото предградие.

Сюзън Майер (Тери Хчър) се среща с бояджията Джаксън Брадак (Гейл Харолд), но крие връзката им от своите приятелки. Спомените ѝ я отвеждат към причината за раздялата ѝ с Майк. За да изпрати сина си Ем Джей в престижно частно училище, тя започва работа като помощник-учител, което я сблъсква отново с бившия ѝ съпруг Карл.

Линет Скаво (Фелисити Хъфман) осъзнава, че борбата с рака е била леко изпитание пред проблемите, които децата ѝ създават, когато порасват. За пореден път пред къщата им спира полицейска кола, за да арестува един от синовете ѝ за вандализъм. Проблемите на семейство Скаво се задълбочават, когато Портър, единият от близнаците, се влюбва в майката на най-добрия си приятел.

Бри Ходж (Марша Крос) е преуспяла бизнес дама, чиято втора готварска книга е на път да се превърне в истински хит. Дългите часове, които тя прекарва в работа, предизвикват проблеми в семейството й. Съпругът ѝ Орсън (Кайл Маклоклан) е прекарал две години в затвора и е решен на всичко, за да си върне семейството. Бизнесът на Бри се развива безупречно с помощта на сина ѝ Андрю (Шон Пифрам), който е неин импресарио. Успехът на Бри ѝ носи и завистта на приятелките й.

Габриел Солис
(Ева Лонгория Паркър) е погълната от грижите за двете си дъщери – Хуанита и Силия, и все още слепия Карлос (Рикардо Антонио Чавира). Тя не забелязва как изгубва социалния си статус и бедността застига семейство Солис. Гордостта ѝ обаче не е загубена и любовта към парите отстъпва, когато богата дама пожелава да контролира семейството ѝ в замяна на голямо наследство.

Иди Брит (Николет Шеридън) се завръща на „Уистерия Лейн” омъжена за Дейв Уилямс (Нийл Мак Донаг). Тя е твърдо решена да покаже на съседките си, че е способна да води нормален семеен живот. Плановете ѝ обаче са объркани заради тъмното минало на съпруга й, което ще преобърне живота на всички обитатели на „Уистерия Лейн”.

Катрин Мейфеър
(Дейна Дилейни) е съдружничка на Бри в успешната им кетъринг компания. Липсата на признание от страна на Бри обаче вбесява Катрин и тя започва да отмъщава. Самотата я събира с неочакван мъж, но тази връзка я прави по-самотна и отчаяна. Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отчаяни съпруги

Ева Лонгория и Рикардо Чавира отново заедно

FOX и FOX Life ще гонят зли духове с добро настроение на Хелоуин

Хайди Клум ще участва в "Отчаяни съпруги"

Нови сезони на „Шепот от отвъдното” и „Отчаяни съпруги” от януари по bTV

Ева Лонгория прави секс само събота и неделя

В програмата: