Архив Big Brother

Нови съквартиранти в Big Brother family

Добави коментар

Нови съквартиранти в Big Brother family. В нова си мисия съквартирантите трябва да усвоят цирковите умения.
Нови съквартиранти в Big Brother family. В нова си мисия съквартирантите трябва да усвоят цирковите умения.

Номинации...

Мария и Цветан
Снощи три семейства бяха номинирани за изгонване от къщата на Big Brother family. Семейство Качанови - със седем точки, семейство Петрови - пет точки, семейство Каменарови - отново с пет точки. Малко по-късно зрителите на Нова телевизия спасиха едно от семействата. Това бяха Елеонора и Давид. Дали заради неговия рев или заради това, че всички се конфронтираха с жена му, зрителите го харесаха и спасиха.

защитниците

Така в четвъртък битката ще бъде между Каменарови и Петрови. Дали този директен сблъсък няма да накара Чавдар и Радка да се чувстват по-гузни, след обвиненията, които отправиха към Анжелика. Чавдар всеки път обвинява Анжелика за нейната сексуалност. Сега той я упреква и в нелегален бизнес. Как ще завърши двубоят в къщата между крайно консервативните във взаимоотношенията между половете Чавдар и Радка и либералните в сексуалните им отношения Анжелика и Радо.  Как ще се отрази това на сблъсъка между семействата им, предстои да разберем в четвъртък.

Нови съквартиранти...

Снощи разбрахме, че поредната голяма изненада в Big Brother family предстои този четвъртък. Тогава пет нови семейства ще влязат в къщата. Ники Кънчев повдигна завесата и разкри малко информация за новите участници. Сред тях са бивша червена барета, двойка пресни младоженци, юрист и стюардеса от Варна, руса силиконова певица и братът на участничките във ВИП сезона Ивайла и Божидара Бакалови.

За съжаление, преди четвъртък не можем да кажем нищо повече за бъдещите участници, освен че продуцентите обявиха, че в къщата влизат пет интересни, атрактивни и различни по характер двойки. Бъдещите семейства вече са затворени в хотела в пълна изолация от външния свят. Взети са им всички телефони и те няма да знаят какво се случва в къщата от днес. Семействата отново са разделени на социални групи. След затварянето в хотела предстои да им бъдат направени медицински прегледи, фотосесии и психологически профили.

Какво се случва в къщата?


Мисия „Цирк”...

В новата си мисия съквартирантите трябва да усвоят цирковите умения. Програмата на цирка се състои от шест номера – всяко семейство ще изпълнява по един.

Нови съквартиранти в Big Brother family. В нова си мисия съквартирантите трябва да усвоят цирковите умения.

На Качанови се падна класическия номер хвърляне на ножове по завързана асистентка. Разбира се, ножовете бяха заменени от балони с боя.

Давид трябва да уцели четири от петте мишени,


Давид трябва да уцели четири от петте мишени, разположени около завързаната Елеонора.
 
Семейство Каменарови
ще бъдат жонгльори клоуни. Чавдар и Радка трябва да жонглират с по три топки в рамките на 40 секунди. Преди това двамата трябва да представят клоунски етюд по собствена хореография.

Петрови ще изпълняват акробатичен номер, но този път не в леглото. И Анжелика, и Радо трябва да изминат върху топка разстоянието от шест метра без да падат.

Трифонови,
като най-атлетичното семейство в къщата, ще карат колело с една гума. Всеки един от тях трябва да измине по шест метра без да пада.

Кузмови, в ролята на най-силното семейство, ще трябва да изтеглят бус на разстояние от 12 метра.  

 Чипеви ще изпълняват танц
Чипеви ще изпълняват танц с пера. Хореографията на номера си Павлин и Сашка заучаваха от CD, предоставенo от Big Brother.

Всяко семейство, което се справи със задачата и изпълни успешно мисията си, ще получи 30% от месечния си бюджет.
Ако четири от всичките шест семействата се справят с изпълнението на своя цирков номер, всички семейства ще получат допълнително по още 20% от заплатата си.

Мисията протича два дни, защото някои от номерата са по-сложни и изискват време за подготовка. Артисти от цирк „Балкански” помагаха на съквартирантите за усвояването им. Костюмите, в които съквартирантите трябва са облечени за изпълненията си, предизвикаха искрен смях.

Всички веднага се заеха с репетициите. Подготовката доведе привидно спокойната Сашка до истерия. Павлин ѝ правеше забележка всеки път, когато забравяше движенията и Сашка беше на път да се откаже. Любезна, както винаги, Корнелия се притече на помощ. Тя успокои Сашка и ѝ помогна в заучаването на хореографията. Съквартирантите за първи път бяха сплотени от мисията си. Елеонора демонстрира уменията си в танца, докато тренираше с Павлин. Той пък от своя страна помогна на Чавдар и Радка.

Първи минаха по-леките номера на Чипеви, Качанови и Каменарови. Опитът на Давид беше неуспешен – той уцели само една мишена.
Сашка и Павлин бяха изключително артистични и номерът им беше признат за успешен. Резултатът от изпълнението на Чавдар и Радка, както и как ще справят другите семейства, ще разберем в сряда в дейли епизодът.
 
Скандал от ревност...


Лекото поведение на Елеонора и конфликта ѝ с Анжелика изнервя всички  съквартиранти. Играта на шах на велинградската красавица с Христо стана повод за поредния семеен скандал, този път от ревност между Корнелия и Христо. Това че прекъсва забавлението си заради прищевките на жена си, не се понрави на поморийския супермен. Той не може да приеме жена му да е толкова изнежена и превзета. „Всички държави, където мъжете командват са най-добре! Почнат ли да се бутат жените, нищо хубаво не те чака!” – рече и отсече Христо, и това сложи край на разговора.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала