Актуално В програмата

Нови персонажи и забавни емоции в деветия сезон на „Новите съседи”

Добави коментар

Премиерен девети сезон на „Новите съседи” започва на 22 март в 20:00 ч. и ще се излъчва всеки делничен ден по bTV Comedy.

Премиерен девети сезон на „Новите съседи” започва на 22 март в 20:00 ч. и ще се излъчва всеки делничен ден по bTV Comedy. Новите епизоди ще донесат на зрителите поредната доза забавни случки и емоции, сюрреалистични истории, непознати персонажи и типичния за героите  черен хумор.

 

Добави описание

 

Сериалът, превърнал се в абсолютен хит в Испания, е насочен към младата публика. По-голямата част от епизодите се развиват в измисления квартал „Мирадор де Монтепинар”.

 

„Новите съседи” се излъчва за първи път в Испания на 22 април 2007 г. С гледаемост от близо 30 на сто от испанската публика, той остава лидер в часа си на излъчване. От тогава са създадени общо 10 сезона и отделно три специални коледни епизода.

 

Добави описание

 

По-рано тази година атьорите от любимия на стотици хиляди българи сериал направиха специални видео обръщения към зрителите.  За родните фенове талантливите испанци почти проговарят на български. С усмивка, желание и настроение да гледаме „Новите съседи”, покана отправят Натали Сесеня – консервативната, набожна и лишена от чувство за хумор Берта Ескобар, Ева Исанта – вечната Мария Тереса Маите Фигероа Еспиноса и разведена майка на четири деца, както и красивата Ванеса Ромеро – младата блондинка Ракел Вилянуева, която все не успява да намери перфектния мъж.

 

Към българската публика се обръща и най-големият ѝ любимец в сериала – Начо Герерос. Чаровникът, който преди време изяви желание да работи и живее в България, е в ролята на Коке Калатрава – портиер на сградата и бивш затворник в процес на реинтеграция.

 

Добави описание

 

Актьорите от „Новите съседи” записаха и общо видео, в което се включва и Луис Мерло (в ролята на Бруно Кирога), който тепърва ще гледаме.

 

Какво се случва в 9-ия сезон?

 

Висенте оглавява „Мирадор де Монтепинар”. Пастрокът му Фермин се мести при него в апартамент 2Б, за да му помогне с мандата. Властта в ръцете на двамата обаче е изпълнена с възходи и падения.

 

Добави описание

 

След заминаването на Мария Тереза, Енрике става лидер на своята партия. Не след дълго разбира, че Кристобал е един от корумпираните политици.

 

Алба подарява на Лео летене с парашут, но при полета парашутът не се отваря и Лео умира. Тя  преодолява депресията с Теодоро, брат на Амадор, за когото се омъжва. Теодоро, от своя страна,  се опитва да спечели приятелството на Антонио чрез риболов, но неуспешно. Алба събира пари за операция за смяна на пола, за да „консумира” това, което Теодоро чака с нетърпение.

 

Джудит приема тежко заминаването на Ребека. След емоционалното преживяване има няколко флирта – с  треньор, обсебен от спорта, гей католик и Тревор – приятел милионер. В края на сезона заминава за Ибиза, където се влюбва и напуска сериала.

 

Майте си е отново същото разглезено момиче с  много пари. Тя дава солидна сума пари на Амадор, за да може той да запази попечителството над четирите си невъзпитани деца и след това започва тайна връзка с Хектор, който е хипстър.

 

Добави описание

 

Амадор наема апартамент 2А с Теодоро. По-късно той се запознава с Йоланда „Йоли” – шивачка с проблематичен характер. Тя води своята майка – Менчу, която е проблематична и шумна като дъщеря си.

 

Междувременно сградата се руши и има нужда от ремонт. Налага се  съседите да се разпръснат по различни места – хотели, къмпинги, села и стари къщи. 
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Новите съседи

Нови герои и нови конфликти в новия десети сезон на „Новите съседи“

Деветият премиерен сезон на „Новите съседи” започва през март по bTV Comedy

8 сезон на комедийния испански сериал „Новите съседи” по bTV Comedy от 8 юли

Новите съседи (снимки)