Актуално В програмата

Нови канали от National Geographic

Добави коментар

Трите нови канала NatGeo Wild, NatGeo Adventure и NatGeo Junior предстои да стартират и в България.

До началото на лятото всички графики на National Geographic Channel (NGC) ще бъдат адаптирани на български език и постепенно всички предавания ще бъдат дублирани. Една от целите на новото управление е да излъчва реклами на български, отправени директно към българския потребител, съобщава списание mediaboxxx.

Трите подбранда NatGeo Wild, NatGeo Adventure и NatGeo Junior се разработват вече повече от година от италианския офис на Fox International Channels и предстои да стартират и в България. Те ще утвърдят марката и ще позволят на всеки почитател на „телевизията с жълтата рамка” да открие точно това, което търси.

NatGeo AdventureNatGeo Adventure
Тук зрителите ще видят пътеписи за невероятни пътешествия и ще разберат откъде идва приказката „човекът е човек, когато е на път”. Редом с това ще гледат предавания за екстремни спортове, културни трекове и лични истории на известни и по-малко известни приключенци. Неслучайно слоганът на канала е „Да се загубим!”.

NatGeo MusicNatGeo Music
Това е един от най-дългоочакваните телевизионни проекти въобще. Тази телевизия опитва да събере музикалната култура на целия свят. Некомерсиални етнопроекти ще ви изкушат не само да видите, но и да чуете света. Все още науката не е открила защо и как точно музиката въздейства толкова силно на човешките емоции. Този канал ще ви помогне в търсенето на от говора!

NatGeo JuniorNatGeo Junior
...е насочен към най-малките откриватели. Специално разработените графични опаковки забавляват, но и стимулират фантазията и логическото възприятие на подрастващите. Има начин децата ни да се забавляват и с интелигентни предавания, които стимулират мисловната дейност. Преминаването на управлението на NGC към FIC дава възможност за подбор на продукциите спрямо изискванията и очакванията на българския пазар.

Следваща стъпка в развитието на канала в България е разработката на допълнителни услуги, свързани с новите технологии и медии. Съвсем скоро ще е възможно да гледаме NGC на телефона си, ако телефонът, разбира се, поддържа съответната услуга. Водят се и разговори с кабелни и DTH оператори на цифрова телевизия за предлагането на NGC в HD (High Definition) формат, както и за разпространяването на отделни интересни заглавия, като видео по поръчка.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър