Актуално В програмата

Нови герои и нови конфликти в новия десети сезон на „Новите съседи“

1 коментар

Премиерните епизоди започват на 16 февруари и ще се излъчват всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV Comedy

Премиерният за България десети сезон на „Новите съседи” започва на 16 февруари и ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV Comedy. Новите епизоди не отстъпват по атрактивност на предишните. Воюването и любовта ще се редуват, както климатът напоследък, гарнирани с нови конфузни ситуации, в които любимите ни съседи са още по-забавни, по-абсурдни и по-неочаквани.

 

Добави описание

 

В „Мирадор де Монтепинар“ – тази, на пръв поглед, нормална жилищна кооперация със съвсем нормални обитатели, всичко е само на пръв поглед. Всеки от съкооператорите носи своите характерни странности и уникална съдба, което прави общите взаимоотношения още по-сложни и почти невъзможни. Изключително трудно се стига до взаимно съгласие и решение на проблеми, свързани със сградата. Много често цялата ситуация се обърква до неузнаваеимост, но, за сметка на това, веселите моменти не закъсняват.

 

Добави описание

 

В десетия  юбилеен сезон продуцентите включват общо 20 популярни личности от различни сфери, сред които и футболисти на „Атлетико“ като капитана Габи Фернандес и халфа Коке. Двамата си партнират с героите на Рикардо Аройо и Фернандо Трухийо.


Какво се случва?

 

В началото на 10 сезон президентският мандат на Висенте завършва, но никой не иска да го заема. Започващото приятелство между Лола и новодошлата шивачка Йоланда провокира завист към  съпруга на Лола – Хави. Глупакът Хорхе пък иска да се раздели с Нинес, но без тя да страда.

 

Добави описание

Новият съсед –  пианистът Бруно, започва афера с Маите, която ще бъде подложена на психическите травми от развода му и от неговото невежество да флиртува. Междувременно, Амадор, неспособен да преодолее временната си раздяла с Йоланда, ще превърне живота си и и този на брат му Теодоро в ад. Йоли вече обаче не го обича, но все още не иска да го загуби напълно. Затова иска да го накара да ревнува от млад студент. През това време бившият домоуправител Амадор убеждава „Татенцето” Енрике да създадат ресторант, което ще ги накара да наемат „реномирани” готвачи.

 

Добави описание

Бащата на Лола, Фермин, който спешно се нуждае от служител, наема Клара, племенницата на Менчу. Много умело Чуса се възползва от бременността си, за да пренебрегне задълженията си. Същевременно, транссексуалният син на Антонио и Берта – Алба, започва тайно да се среща с Енрике. Тази нова тайна връзка, подтикната от Теодоро и Йоли, заплашва да наруши Монтепинар. Енрике продължава да страда, заради криенето на връзката  с Алба. Антонио иска да се доближи до Алба, за да подобри отношенията си, но това ще попречи на нейните любовни отношения с Енрике. Алба се ориентира към работата на Енрике, докато татко ѝ Антонио създава ресторант, за да се конкурира с тях.

Хави, след като е безработен, открива, че има заложби в програмирането.

 

Добави описание

Алба се премества при Енрике. Тя все още се опитва да заживеят като двойка с Енрике, докато баща ѝ се опитва да ги раздели. Винсенте и Фермин се сближават, защото единият е домоуправител, а другият заместник-домоуправител. Фермин се опитва да изведе своя приятел от депресията.

 

Антонио, в опит да бъде по-добър човек, наема в ресторанта си нови служители, приятели на Берта.

 

Изглежда, че  Амадор най-после е намерил нова любов. Фермин и Антонио пътуват до Русия, всеки по различна причина. Теодоро вижда как връзката му с Йоли е нарушена от нощното парти с Амадор.

Когато Ребека, адвокат по професия и приятелка на Юдит, си тръгва от кооперацията, Юдит остава със сина си Дилън. Малко по-късно и тя напуска. В новия сезон, в техния апартамент идват да живеят Йоли (Мирен Ибаргурен) и Менчу (Лолес Леон).

 

Добави описание

Йоланда, или накратко Йоли, е шивачка, която винаги казва това, което мисли. Тя завладява Амадор със своето съчувствие и чар. Съвместима и мрачна, Йоланда сънува, че нейното умение – шиенето ще ѝ позволи да успее един ден като моден дизайнер и да остави работата си в Ла Ретушери.

 

Нейният екстравагантен и рискован външен вид ще бъде много коментиран от съседите на Монтепинар, докато честният и прям характер на Амадор ще създаде конфликт с жителите на сградата. След като започва романтична връзка с него, Йоланда ще се откаже от енергията си, за да формира собственото си семейство, тъй като тя твърдо вярва, че е дошло времето да стане майка. В крайна сметка, Амадор я напуска и тя се премества при Менчу.

 

Добави описание


Мария дел Кармен „Менчу“ Карасцоса с прякор Танкът е майката на Йоли,  която пристига в сградата, за да помогне на дъщеря си с плановете си за сватба с Амадор. Тя е уморена от съпруга си, с когото е прекарал живота си и иска да изживее нови преживявания. По-късно ще се разведе и ще започне сериозна връзка с Фермин. След като закупува мезонет А с дъщеря си, тя живее с Амадор Ривас и дъщеря си Йоли.

Известният салон, който впоследствие се превърна в бар, получава ново име „Тони & Хенри“.

 

Актьорите

 

Над 15 години харизматичният актьор Начо Герерос работи активно в различни телевизионни продукции, театрални постановки и в киното. През свободното си време спортува, чете и както обича да повтаря предпочита да води „смислени разговори с приятели”.

 

Добави описание

 

Даниел Гусман също ще участва в новия сезон.  Актьорът, познат ни като Роберто от „Щурите съседи", се присъединява към „Новите съседи".  Той ще бъде героят Херман Паломарес, с прякор Длъжника.

 

Добави описание

 

Новото попълнение в сериала – Уилям Милер, който се появи в началото на девети сезон, ще стане постоянен персонаж в 10-и сезон. Той е новото гадже на Маите, бившата жена на Амадор и майка на четири деца, която след като издаде книга, започна да печели много пари и в 9-ти сезон вече ще е богата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Новите съседи

Нови персонажи и забавни емоции в деветия сезон на „Новите съседи”

Деветият премиерен сезон на „Новите съседи” започва през март по bTV Comedy

8 сезон на комедийния испански сериал „Новите съседи” по bTV Comedy от 8 юли

Новите съседи (снимки)