Актуално В програмата

Нови филмови емоции с премиерния сериал „Подарен живот“ по DIEMA FAMILY

Добави коментар

От 31-и май DIEMA FAMILY ще предложи ново разтърсващо изживяване с премиерния за България мексикански сериал „Подарен живот“.

В него зрителите ще проследят историята на младо семейство, изправено пред предизвикателството да осигури животоспасяващо лечение за осиновеното им дете. Епизодите на новата вдъхновяваща поредица ще се излъчват от понеделник до петък от 20.00 ч.

По вълнуващ начин „Подарен живот“ разказва за безграничната родителска обич и отдаденост. Съпрузите Елена и Ернесто научават, че осиновеният им син Николас е диагностициран с левкемия. Страхът, че могат да го загубят, ги принуждава да потърсят биологичния му баща. Така в живота им навлиза Педро, без да подозират, че той не само ще даде шанс за бъдеще на детето им, но и ще ги промени завинаги.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Интригуващият сюжет засяга актуални теми като осиновяването, нуждата от навременно лечение и важната роля на донорството. Сериалът е продуциран от Лусеро Суарес и е адаптация на едноименната чилийска теленовела от 2016 година, предизвикала огромен интерес в родината си. В главните роли влизат Хосе Рон, Ева Седеньо и изгряващата звезда Леонардо Херера в образа на малкия Николас. Поредицата е със специалното участие на Хорхе Салинас – добре познат от редица мексикански филмови продукции.

Този текст е копиран от pоTV.bg

„Подарен живот“ е вдъхновяващ разказ за ценности като честност, смирение и семейна сплотеност. В него зрителите ще видят как любовта, волята за живот и упоритостта могат да разрушат всички пречки и стереотипи.

Не пропускайте премиерния сериал „Подарен живот“ на 31-и май от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 12 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 11 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 10 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 9 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 8 какво ще се случи?