ТВ анонси Jim Jam

НОВИ ЕПИЗОДИ: Барни и приятели

Добави коментар

В новите епизоди на поредицата през юли по канал JimJam ще видим как Къртис, който се възхищава на книжния плъх Букър Ти, започва работа като негов помощник в училищната библиотека.
Барни и приятели


В награждавания сериал „Барни и приятели” в главните роли се изявяват обичаният, мил тиранозавър Барни, и специалните му приятели-динозаври Бейби Боп, Би Джей и Риф.  

В новите епизоди на поредицата през юли по канал JimJam ще видим как Къртис, който се възхищава на книжния плъх Букър Ти, започва работа като негов помощник в училищната библиотека. Междувременно Барни и останалите му приятели се редуват да посещават библиотеката и да вземат книги – всяка, от които предизвиква забавни игри и занимания.

Барни и приятели


При всяко посещение на библиотеката, се вижда, че Къртис започва все повече и повече да прилича на Букър Ти – използва по-дълги и сложни думи, носи светло зелена папийонка и огромни очила, а накрая дори започва да облича светло оранжев пуловер! Съвсем скоро двамата изглеждат като близнаци. Но това не е магия, а целенасоченото старание на Къртис да бъде „точно като” начетения Букър Ти. Барни прави много умно предложение на Букър Ти – да намери специална книга за Къртис, която да насърчава читателя да „бъде себе си”!

Барни и приятели


По един или друг начин всеки се забавлява с книгите по време на този специален ден за посещение на библиотеката!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Барни и приятели

JimJam с обновена визия от 15 февруари!