Актуално В програмата

Nova Premier League HD - нов канал, посветен на Английската Висша Лига

Добави коментар

Стартира Nova Premier League HD – най-новият канал, посветен на Английската Висша Лига
Стартира Nova Premier League HD – най-новият канал,  посветен на Английската Висша Лига - ТВ програма на Nova Premier League HD
Nova Premier League HD
От 02 април най-верните фенове на Английската висша лига и качествения футбол ще имат още едно запазено място в родния ефир. То се казва Nova Premier League HD и е най-новият HD канал, посветен единствено на мачове от Премиършип.

Каналът е част от Нова Броудкастинг Груп и ще стартира следващия понеделник /02 април/ с пълна 24-часова програма, включваща всички мачове от Английската висша лига. Nova Premier League HD ще се излъчва през цялата година и ще се разпространява в кабелнaта мрежа на Blizoo и IPTV платформите на Mtel и Vivacom.

„Развитието на нашите спортни канали винаги е било приоритет за Нова Броудкастинг Груп. Вярваме, че в ефира на Nova Premier League HD почитателите на футбола ще намерят едно различно изживяване – те не само ще могат да следят всички мачове от елитното първенство, но ще могат да правя това в HD формат, с което усещането, че са част от великата игра, ще бъде още по-истинско и пълноценно”, коментира старта на новия канал изпълнителният директор на Нова Броудкастинг Груп Светлана Василева.

Освен множество вълнуващи двубои, в ефира на Nova Premier League HD зрителите ще могат да намерят и поредица от магазинни предавания и коментарни студиа с водещи английски журналисти и с участието на различни спортни експерти. Български коментари ще съпровождат футболните срещи, които се излъчват на живо.

Програмата на канала включва всичките 380 мача от Висшата лига, магазинните предавания „Светът на Висшата лига”, „Обзор на Висшата лига”, репортажи преди кръга, както и обзори на най-важното от седмицата и сезона и на най-добрите мачове и голове. Зрителите ще могат да следят ежедневните новинарски емисии, както и класическите мачове от Премиершип.

Част от тях ще бъдат излъчвани целите, а останалите ще показват най-добрите моменти и футболни ситуации в рамките на половин час. Всички двубои, излъчени в ефира на Nova Premier League HD, ще имат и повторения.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър