ТВ анонси Zone Reality

Нова поредица: Лекарки

Добави коментар

„Лекарки” е реалити предаване, което разкрива реалната човешка драма в много по-голяма степен от други предавания. От части документална поредица, от части отразяваща спешната медицинска помощ, „Лекарки” насочва поглед към света на медицината през очите на топ специалисти от различни краища на САЩ.


„Лекарки” е реалити предаване, което разкрива реалната човешка драма в много по-голяма степен от други предавания. От части документална поредица, от части отразяваща спешната медицинска помощ, „Лекарки” насочва поглед към света на медицината през очите на топ специалисти от различни краища на САЩ.В първия епизод се срещаме с четири жени, които работят в медицинския център “Сейнт Винсънт” в Ню Йорк. Това са д-р Мери Марън, помощник-директор на отделението по „Неонатология”, д-р Ники Кантровиц, главен кардиолог, д-р Сюзън Ловел, един от малкото сертифицирани пластични хирурзи в страната и д-р По Чинг Фонг, специалист по акушерство и гинекология, която работи в клона на клиниката „Сейнт Винсънт” в Чайнатаун.

Както и в истинския живот, не всички пациенти, с които ще ви срещнем, се радват на щастлив край. Дори с грижите на най-добрите специалисти от страната някои ситуации са неконтролируеми.

От 14 декември, всеки делничен ден, 22:05 и 1:50
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лекарки

Специално събитие: Медицината