ТВ анонси Zone Reality

Нова поредица: Да дариш живот

Добави коментар

Да дариш живот: Една документална поредица от шест части, която проследява борбата на живот и смърт на много хора, очакващи трансплантация на орган. Ще се докоснем до техните страхове, безсилие и молитви, докато чакат реда си в списъка за трансплантации за единственото, което може да ги спаси.


 Да дариш живот


Една документална поредица от шест части, която проследява борбата на живот и смърт на много хора, очакващи трансплантация на орган
. Ще се докоснем до техните страхове, безсилие и молитви, докато чакат реда  си в списъка за трансплантации за единственото, което може да ги спаси.

 Да дариш живот


Няма лесни решения и отговори за безнадеждно болните, включени в списъка за трансплантации. Те единствено могат да стоят и да чакат с надежда, че ще имат шанса да получат нов орган... и да се освободят от застрашаващата ги смърт.

 Да дариш живот


В шестте епизода ще проследим живота на няколко деца и възрастни, които всеки ден живеят със страха да не изгубят живота си.
Някои от тях страдат от сърдечна недостатъчност, други не могат да дишат самостоятелно и се нуждаят от трансплантация на бял дроб, а някои умират от чернодробна недостатъчност. Други пък са изправени пред нетърпимото очакване на нов бъбрек. Всички те се надяват да живеят дълъг и продуктивен живот – стига да дочакат необходимата трансплантацията.

 

 

От 14 до 23 декември, от понеделник до сряда, 21:15 и 1:00    
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Да дариш живот