Актуално Други

Nova Play стартира на 21 юни

Добави коментар

Nova Play стартира на 21 юни. Nova Play ще предлага предавания от програмата на телевизията с множество допълнителни опции за потребителите.
Nova Play ще предлага предавания от програмата на телевизията с множество допълнителни опции за потребителите

Nova Play стартира на 21 юниОт 21 юни уеб пакетът на „Нова телевизия” ще бъде обогатен със специален сайт, предназначен изцяло за видео материали от програмата на телевизията.  В play.novatv.bg зрителите ще могат лесно, бързо и удобно да гледат онлайн записи на предаванията, когато са изпуснали или искат отново да видят части от любимото си шоу.

Предаванията, които ще могат да се открият на сайта, са „Календар”, „На 4 очи”, „Темата на Нова”, „Здравей, България”, „На кафе”,  “Шоуто на Иван и Андрей”, „Станция Нова”. Досега на сайта novatv.bg потребителите можеха да открият техни онлайн записи, а отсега нататък чрез Nova Play ще могат да си пускат „Отечествен фронт” и „Горещо”, както и новия лайфстайл блок - „Клуб нюз”, „Високи токчета” и „Поверително от…”.

За феновете на спорта сайтът ще предлага и повторения на излъчвания по „Нова спорт” международен турнир по лека атлетика „Диамантена лига”. Това обаче съвсем няма да остане окончателния набор от заглавия, които ще могат да бъдат открити в Nova Play.

За удобство на посетителите, по-лесен и удобен достъп, регистрацията в сайта може да става по два начина – чрез собствен e-mail или директно чрез готов Фейсбук профил акаунт. Видео прозорецът в сайта предлага няколко допълнителни опции: избор на високо (HQ) или ниско качество за гледане, замъгляване на фона, гледане в малък прозорец или на цял екран, както и за получаване на код, чрез който видеото да бъде публикувано в друг сайт или блог.

Нова е и опцията за създаване на лична плейлиста, в която потребителите да избират предаванията, които искат да следят, както и да използват специална „джаджа” (widget), чрез която тази плейлиста може да бъде публикувана в друг уебсайт или блог. Потребителите имат възможността и да се абонират (subscribe), без да е необходимо постоянно да влизат и проверяват за актуализирането на клиповете на любимото си предаване (например емисиите на „Календар”) на самия сайт, а да получават всичко това или в своята плейлиста, или в т. нар. „хранилка”, която ползват.

Nova Play е първият у нас, който ще предоставя на онлайн потребители услуги, подобни на вече утвърдили се в световен план сайтове като hulu.com и bbc.co.uk/iplayer и да стане едно от любимите интернет места на зрителите.   Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър