Спорт Спорт по ТВ ТВ анонси ТВ анонси

​Нова и Sesame.bg стартират телевизионен формат за Купата на България

Добави коментар

Нова Броудкастинг Груп и генералният спонсор на турнира за Купата на България Sesame.bg стартират нов телевизионен проект. Форматът е в партньорство с продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, а целта е надпреварата да се превърне в още по-атрактивен за привържениците телевизионен продукт.

Предаването „Sesame Купа на България“ ще постави своето начало в ефира на DIEMA SPORT, част от спортния премиум пакет DIEMA XTRA, на 12 април в 17.30 часа и ще подгрее и проследи полуфинала между Славия и ЦСКА-София. Зрителите ще станат свидетели на близо четиричасов формат, изпълнен с много емоции, риалити елементи, игри, атрактивни гости и водещи футболни експерти. Шоуто ще продължи на 13 април със сблъсъка между Лудогорец и Левски, както и с реваншите от полуфиналите и заключителната битка за трофея на 11 май.

„За нас Sesame Купа на България е турнир, който в най-пълна степен изпълва смисъла на футбола като игра, носеща чиста емоция. Надпревара, в която малкият може да победи големия и неизвестният – известния. Или иначе казано – равен шанс за всички... Приехме да станем част от този проект и лица на Sesame.bg, защото амбициите на бранда са свързани с развитие на проект с широк хоризонт, в рамките на който да се реализират редица инициативи. Тук идва и нашата роля, в която на база дългогодишния ни телевизионен опит, да помогнем за разгръщането на формат, който не е правен досега у нас. Още на 12 април, за първия полуфинал, зрителите ще станат свидетели на близо 4 часа жив ефир с атрактивни гости, игри, риалити моменти и едни от водещите футболни експерти. Всичко това ще бъде облечено в модерна визия, а за изпълнението му ще се използват най-добрите технологии и студио от ново поколение, което ще бъде показано за първи път в родния ефир“, споделиха Иван и Андрей преди старта на телевизионното шоу.

От Sesame.bg посочват, че за да допринесат за надграждане на преживяването от турнира, работят по разработването на дигитален продукт, който ще съчетава нова уеб платформа и социални мрежи. Там всеки ще може да научава най-интересното от Sesame Купа на България

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър