ТВ анонси ТВ анонси

Нова Броудкастинг Груп излъчва ФИФА Световно първенство по футбол в 4К качество

Добави коментар

Нова Броудкастинг Груп ще излъчи ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 в 4К резолюция в новия телевизионен канал DIEMA SPORT 3 4K.

За първи път българските зрители ще имат възможност да проследят най-престижния футболен форум с подобно телевизионно качество. Новата технология ще осигури на аудиторията незабравимо футболно преживяване от 20-и ноември до финала на турнира на 18-и декември. Зрителите ще могат да гледат мачове от състезанието в ефира на NOVA, DIEMA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K.

Футболните фенове ще проследят в 4К качество на картината и студийната програма „Като за световно“ от ново високотехнологично студио. С внушителни видео стени и с най-съвременни технически възможности, то ще бъде разположено на площ от 450 кв. м. Домакини в новото мултифункционално студио са двойките водещи Павлета Рашкова - Мирослав Арабаджиев и Лилия Мустакова - Ясен Деянов, които ще пренесат емоцията на футболния празник в българските домове.

Текст от potv.bg
​Ясно е разпределението на мачовете от Световно първенство по футбол Катар 2022

Вижте повече

​Ясно е разпределението на мачовете от Световно първенство по футбол Катар 2022

Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия разпределиха телевизионното излъчване на футболните мачове от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022.

„Нова Броудкастинг Груп продължава да инвестира в технологична модернизация като част от дългосрочната стратегия за развитие на компанията. Щастливи сме да обявим, че ще излъчваме Световното първенство от Катар и студийната програма към него в 4К резолюция. Нашата цел е да осигуряваме най-богатото и разнообразно спортно съдържание на българския телевизионен пазар, а вече с гордост можем да споделим, че зрителите ни ще имат привилегията да следят едно от най-гледаните състезания в света на футбола с перфектна картина и от ново студио“, коментира Стефана Здравкова, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 се излъчва в партньорство между Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия. Всички 64 мача са разпределени поравно между тях, като всеки от партньорите ще предложи на зрителите си по 34 футболни срещи от вълнуващия турнир на живо. По традиция, те едновременно ще излъчват откриването на 20 ноември с мача, в който домакините от Катар дебютират на световни финали срещу отбора на Еквадор. Двубоят е от 18:00 ч. и ще бъде предаван на живо в ефира на DIEMA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K. Мачовете от състезанието, излъчвани в каналите на Нова Броудкастинг Груп, и студийната програма към тях ще бъдат достъпни и за потребителите на PLAY DIEMA XTRA. Футболните фенове ще имат възможност да гледат на живо всички двубои от първенството на сайта на Gong.bg в специална онлайн платформа.

Текст от potv.bg

Не пропускайте да проследите най-важното от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 от 20 ноември в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Световно първенство по футбол Катар 2022 , световното първенство по футбол

Мачовете на Световно първенство 2022 днес (18 декември)

Мачовете на Световно първенство 2022 днес (17 декември)

Световното първенство по футбол завършва с грандиозен двубой по БНТ

Мачовете на Световно първенство 2022 днес (14 декември)

Мачовете на Световно първенство 2022 днес (13 декември)