Архив Рокади

Нов водещ на Параграф BG за август

Добави коментар

През месец август "Параграф BG" ще бъде с нов водещ. Докато Георги Любенов е в отпуска, Диана Радева ще дискутира темите от седмицата.

Тази събота, 09 август, дискусионното предаване „Параграф BG” се завръща на екран. Изненада за зрителите ще бъде кой ще седне в стола на водещия Жоро Любенов. Новото лице на ТВ2 се казва Диана Радева. Тя е една от успешно преминалите кастинга за новинари на телевизията. Преди да дойде в ТВ2, Диана е натрупала опит в  радиостанциите „Витоша” и „Атлантик”, както и  в телевизиите „Евроком” и „МСАТ”. А богатия си речник, точна и безупречна фраза дължи на  специалността „Българска филология” в Софийския университет „Св. Климент Охридски”, където се дипломирала неотдавна.

Диана Радева - Параграф BG

„И този път ще изненадаме нашите зрители. Ще им предложим приятната компания на интересни дами в съботния ден. А новите колеги в екипа искам да  усетят какво е да правиш предаване, а не само да гледаш отстрани. Освен това стратегията на телевизията е да бъдем с оригинална програма през август ”, споделя Жени Павлова, директор новини и актуални предавания на ТВ2.

С интерес ще наблюдавам какво ще правят колегите и им пожелавам да усетят тръпката на Параграфа така, както я усещам аз всяка събота”, допълва Георги Любенов.

Сред първите гости на „Параграф BG” след почивката ще бъдат Ваня Николова, главен редактор на списание „Макс” и Поля Александрова, главен редактор на „Грация”.  Темите, които ще се дискутират в студиото ще бъдат: Олимпиадата; Разместванията на медийния пазар; Александър Солженицин, който почина на 3-ти август и отпуските през август.

„Параграф BG” се излъчва всяка събота от 12:00 часа, само по ТВ2.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Параграф BG с Георги Любенов , Диана Радева

Водещата Диана Радева с шевове по главата, ще отсъства от ефира на TV7

„Параграф BG” тази събота от 12:00 часа по ТВ2

Диана Радева