Актуално Какво ще се случи...

Нов турски сериал „Войната на розите”

1 коментар

Премиерният хитов турски сериал „Войната на розите” в любовен триъгълник между богатството, амбициите и чувствата от 14 март по Diema Family

„Войната на розите” /Gullerin Savasi/ събира две момичета от два различни свята в любовен триъгълник без изход в ефира на Diema Family от 14 март в 22.30 ч. От приятелки като малки богатата Гюлфем /Джанан Ергюдер/ и дъщерята на градинаря във вилата на семейството ѝ Гюлру /Дамла Сьонмез/ се превръщат в съперници, готови за истинска война в името на любовта. Защото макар и много различни нещо наистина ценно ще ги свърже и раздели завинаги. Има някой, заради когото си струва да влязат в битка без правила - пристигналият от чужбина чаровен доктор Йомер /Баръш Кълъч/. А красотата ще бъде тяхното единствено оръжие.

 

Войната на розите| Güllerin Savaşı (2014) - СНИМКИ>>>

Войната на розите| Güllerin Savaşı (2014)

 

Сериалът "Войната на розите" ще търси мястото на любовта в материалния свят, в който живеем. Създателите на поредицата ще ни направят свидетели на това как една невинна детска мечта може да се превърне в кошмар не само за момичето, което ще я последва, но и за всички, които обича.

„Войната на розите”

Тримата млади актьори, които изпълняват главните роли в любовния триъгълник, в момента са едни от най-популярните филмови и телевизионни звезди в Турция.

„Войната на розите”

Не пропускайте завладяващата история за изпепеляващите чувства, амбициите и жертвите в името на любовта в премиерния хитов турски сериал „Войната на розите” – от 14 март, всяка делнична вечер в 22.30 ч. по Diema Family.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Джанан Ергюдер , Дамла Сьонмез , Войната на розите , Баръш Кълъч

Войната на розите| Güllerin Savaşı - снимки