ТВ анонси Zone Reality

НОВ СЕЗОН: Криминални разследвания: Австралия (2 сезон)

Добави коментар

„Криминални разследвания: Австралия” ще прикове вниманието на зрителите с разследванията на престъпления, шокирали цяла Австралия и оставили дълбок отпечатък в историята на страната
Криминални разследвания: Австралия „Криминални разследвания: Австралия” ще прикове вниманието на зрителите с разследванията на престъпления, шокирали цяла Австралия и оставили дълбок отпечатък в историята на страната.

Това са криминални случаи като Убийството на семейство Гонзалес и Обезглавено тяло: Убийството на Ким Бари, както и нови разкрития по случая на Убийствата в Клеърмонт. Поредицата ще ви срещне отново с тези демони на злото и ще се опита да разкрие истината за тях.

Убийството на семейство Гонзалес – На крехката възраст от 21 години Сеф Гонзалес убива цялото си семейство, като използва бруталната комбинация от задушаване, бейзболна бухалка и кухненски ножове.

Той се опитва да подведе полицията, като ги кара да вярват, че нападението е било на расова основа. Но полицаите имали подозрения още от самото начало и опровергали и двете алибита на Сеф. През май 2004 г. Сеф бил осъден на три последователни доживотни присъди.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Криминални разследвания: Австралия