Актуално Други

Нов сериал на Netflix по Сянка и кост на Лий Бардуго 

Добави коментар

Бестселърите на Лий Бардуго, Сянка и кост и Six of Crows, най-накрая ще се появят на екрани по целия свят за първи път, в изцяло нов оригинален сериал на Netflix.

Бестселърите на Лий Бардуго, Сянка и кост и Six of Crows в светът на Гришитe, най-накрая ще се появят на екрани по целия свят за първи път, в изцяло нов оригинален сериал на Netflix.

 

Добави описание

 

Ерик Хайсер (Bird Box, Първи контакт) ще адаптира и ще служи като шоурънър на поредицата, която обединява историите и героите на Сянка и кост и Six of Crows, две припокриващи се серии от книги, които се развиват в един и същи свят.

 

Поредицата от осем епизода ще се развива в свят, разделен на две от масивна бариера от вечен мрак, която крие чудовища, които се хранят с човешка плът. Млад войник разкрива сила, която може най-накрая да обедини страната й. Но докато се опитва да контролира силата си, опасните сили заговорничат срещу нея. Разбойници, крадци, убийци и светци са във война и ще ѝ е нужно нещо повече от магията, за да оцелее.

 

Добави описание

 

Повече от 2,5 милиона копия на книгите на Бардуго са продадени на само английски език и са преведени на 38 езика, което им дава международен обсег за глобалния бизнес на Netflix.

 

Shadow и Bone все още няма дата за излизане в Netflix.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Netflix , Сянка и кост , Shadow and Bone , Нетфликс

Нетфликс работи по нов корейски хорър сериал

Първи трейлър на “Wednesday”

Ана де Армас е Мерилин Монро в първия трейлър на "Blonde"

Първи трейлър на новия сериал на Къванч Татлъту

Първи трейлър на четвъртия сезон на “Stranger Things”