Актуално В програмата

Нов кулинарен съдия ще раздава правосъдие в „Мама готви по-добре”

Добави коментар

„Мама готви по-добре” подготвя нова изненада за своите фенове и участници. Единственото по рода си предаване за щафетна кулинария у нас ще даде възможност на зрителите на шоуто да изберат нов съдия.

„Мама готви по-добре” подготвя нова изненада за своите фенове и участници. Единственото по рода си предаване за щафетна кулинария у нас ще даде възможност на зрителите на шоуто да изберат нов съдия. Тъй като всеки зрител е потенциален бъдещ състезател, сега ще има чудесния шанс да си избере кой да го оценява.

 

Добави описание

 

Зрителите на предаването ще могат да дадат своята оценка за съдия според неговото поведение пред камерата и умението му да държи в напрежение участници и гледащи.

 

Добави описание

 

От 14 октомври „Мама готви по-добре” ще представи на вниманието на зрителите четирима доказани майстор готвачи, които в продължение на 8 издания на предаването ще влязат в ролята на Съдията. Това са шеф Андрей Стоилов, шеф Джун Йошида, телевизионният водещ и готвач по призвание Иван Звездев, и сребърният медалист от първия сезон на „MasterChef” – Елена Петрелийска.   

 

Добави описание

 

Кой ще бъде новият партньор и „дразнител” на Александър Сано, които всеки делник от 18.00 часа ще дава своята оценка за резултатите, които децата постигат под инструкциите на своите майки, ще стане ясно на 26-и октомври след  допитването до зрители и бъдещи участници в шоуто. То ще се проведе на сайта btv.bg между 14 и 25 октомври.

 

Добави описание
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мама готви по-добре

Иван Звездев е новият кулинарен съдия в „Мама готви по-добре”

Какво ново в есенния тв сезон на bTV?

„Мама готви по-добре” кулинарен сблъсък от ново поколение

Звездни семейства играят благотворително в „Мама готви по-добре”

„Мама готви по-добре” с Александър Сано и Шеф Петков от 15 февруари по bTV