Актуално Какво ще се случи...

НОВ КРИМИНАЛЕН СЕРИАЛ:„Специален отряд: Хамбург“

Добави коментар

Успешната европейска поредица „Специален отряд: Хамбург“ стартира този понеделник в 23.30 ч.

Много екшън и силни емоции ще предложи премиерният за България сериал „Специален отряд: Хамбург“, който стартира този понеделник (8 март) по NOVA. Зрителите ще се потопят в ежедневието на петима гениални следователи, готови на всичко, за да разрешат сложни криминални случаи. Епизодите на успешната европейска поредица ще бъдат излъчвани всеки делничен ден в 23.30 ч.

Текст от potv.bg

Впечатляващият „Специален отряд: Хамбург“ се ръководи от главен комисар Ян Кьолер, който предпочита да ръководи екипа си от улицата, вместо да се забърква в йерархията на властите. Двамата с амбициозния си колега Лена Тесторп формират перфектно координирано дуо, допълвано от доказани в своята област специалист. Оскар Шютц е най-опитният комисар в отдела, а Чем Адалаг е ходеща енциклопедия, чийто основен инструмент е собственият му смартфон. Заедно с помощничката им Мария Гундлах и с ключ за моторна лодка в ръка, те поемат към разрешаването на поредния криминален казус по поречието на Елба.

Текст от potv.bg

Европейският сериал е част от успешната немска криминална поредица SOKO. Известен сред почитателите на жанра в Европа, „Специален отряд: Хамбург“ печели вниманието не само с интригуващия си сюжет, но и с брилянтната актьорска игра. Действието се развива в три от обединените от река Елба провинции на Германия - Шлезвиг-Холщайн, Хамбург и Долна Саксония. В главните роли влизат актьорите Марек Ерхарт, Анна фон Хеблер, Мирко Ланг и други.

Текст от potv.bg

Началото на вълнуващите криминални загадки по NOVA ще постави случаят на привлекателна жена, която няма спомен защо и как е попаднала в болница. Преди години тя и съпругът ѝ са имали дете, чиято загуба не могат да преодолеят. По тялото на младата жена има белези, които са индикация за опит за самозащита. Дали не става въпрос за опит за убийство, ще разкрие разследването на „Специален отряд: Хамбург“ в понеделник от 23.30 ч.

Не пропускайте епизодите на новия премиерен сериал от 8 март, всяка делнична вечер, от 23.30 ч., по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Специален отряд: Хамбург