Актуално В програмата

Нов герой в „Забранена любов”

4 коментара

Нов герой в „Забранена любов”. Станислав, чиято роля се изпълнява от 18-годишния Ивац Кунев...
Станислав МихайловСтанислав, чиято роля се изпълнява от 18-годишния Ивац Кунев, създава впечатлението на силно и решително момче, но в действителност е притеснителен и нерешителен...

Станислав се казва най-новият герой в „Забранена любов”. Ролята се изпълнява от 18-годишния Ивац Станев. Той ще се появи в 37-и епизод на сериала, на 21 ноември.
  • За героя:
Станислав Михайлов е умен, забавен, вечния шегаджия на класа, безнадеждно влюбен е в Нора и е готов да направи и най големите глупости само и само да е близо до нея.

В някой отношения той е пълната ми противоположност, в други много си приличаме, казва Ивац. Признава, колкото и клиширано да звучи, че тази роля е едно много голямо предизвикателство за него и едно невероятно изпитание.

Станислав е на 16 години, средно висок, слаб, даже хилав. Следва модните тенденции. Поддържано момче е. Носи само маркови дрехи, има пиърсинг. Създава впечатлението на силно и решително момче, но в действителност е притеснителен и нерешителен.
        
Прави се на важен пред момичетата, но има проблеми в общуването с тях. Тайно харесва Нора, но няма смелостта да ѝ го признае. Знае, че тя е влюбена в учителя им Васил Николов и ревнува.

В училище е един от най-добрите ученици. Обича да учи, но претендира, че не чете изобщо. Отличните му оценки според него са само въпрос на късмет.
  • За актьора:
Тази година Ивац завършвам Националната професионална гимназия по прецизна техника и оптика „М. В. Ломоносов”. Въпреки областта на образованието си, актьорската професия винаги му е била интересна и още от малък участва в училищни постановки. През 2001-2002 г. се снимал и в 2 телевизионни филма.

Кара екстремно BMX, което по думите му често го отвежда до травматологията на Пирогов.

Запален e по фотографията, но харесва да бъдe e от другата страна на обектива. Тази година се подготвя за приемен изпит в специалността „Операторско майсторство”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Забранена любов

Диана Любенова роди момиченце

Паника в интернет заради „Забранена любов”

Звездата Яна Кузова от „Забранена любов” с премиера в театъра

„Забранена любов” тръгва по латвийската ТV 3

Забранена любов - промо клип