Предавания Ток - шоу

Нощни птици

5 коментара

„Нощни птици” е вечерното токшоу на БНТ, което се излъчва вече в неделя вечер, към 22:55ч, веднага след шоуто „Елит” по БНТ 1 и се повтаря по БНТ САТ във вторник вечер.
Нощни птици„Нощни птици” е вечерното токшоу на БНТ, което се излъчва вече в неделя вечер, към 22:55ч, веднага след шоуто „Елит” по БНТ 1 и се повтаря по БНТ САТ във вторник вечер.

Предаването представя своите гости – най-популярните личности в областта на музиката, политиката, спорта, медиите, киното, театъра, изобразителното изкуство, науката, танца и литературата – в различна и необичайна светлина. В уютната обстановка на вечерния локал гостите на Искра Ангелова се отпускат и споделят своите мечти, страхове, вярвания, опасения и сънища.

Бендът на „Нощни птици” кани различни гост певици, като последното им отритие е Вяра Пантелеева – момиче с великолепен глас, талант и излъчване. Музикантите са ненадминати импровизатори и професионалисти, те могат да изсвирят практически всичко. По време на целия разговор в студиото Мишо Шишков илюстрира по-съществените моменти с музика и следи за динамиката на случващото се. Мишо е свирил в легендарни групи – Медикус, Блу Балу, Нона Йотова бенд, Остава.

Режисьор: Мария Арангелова
 

Гвоздеят на предаването е т.нар. изненада, която всички гости очакват с нетърпение. Изненадващото пристигане в студиото на приятели и близки на госта прави от предаването уникално преживяване, в което зрителите стават свидетели на непринудени спомени и истории. По време на разговора бендът свири музиката, която най-много харесва госта и по този начин му прави музикален портрет.

„Нощни птици” на БНТ държи на добрия тон и не прекрачва в жълтото таблоидно говорене, което стана практика на медиите.

Предаването може да се похвали, че не подценява зрителите си, държи се естествено и гостоприемно с посетителите си и има интелигентно присъствие в неделя вече
р.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нощни птици

Маргарита Хранова в ”Нощни птици”, неделя, 24 януари от 23:40 ч

Приказните герои на Оскар Уайлд оживяват в “Нощни птици” по БНТ

ТВ водещата Искра Ангелова роди момиченце