Сериали Ужаси

Носферату | NOS4A2 - втори сезон

Добави коментар

"Носферату" е ексклузивен хорър сериал на AMC за свръхестественото по на едноименния бестселър на Джо Хил.

  • Жанр - ужас
  • 2020
  • САЩ

В центъра на действието в „НОСФЕРАТУ“/„NOS4A2“ е Вик Маккуин (Ашли Къмингс) – даровита млада жена, която открива, че има свръхестествена способност да намира загубени вещи. Тази способност я въвлича в противоборство с Чарли Манкс ( Закари Куинто) – изкусителен безсмъртен, който се храни с душите на деца, след което полага онова, което е останало от тях, в Кристмасленд – чудато ледено-студено коледно селце във въображението на Манкс, където всеки ден е Коледа и нещастието е забранено със закон. Вик се бори да разгроми Манкс и да освободи жертвите му, без да загуби ума си или самата тя да стане негова жертва.

Текст от potv.bg

Действието във втория сезон на „НОСФЕРАТУ“ се развива осем години след събитията от първия сезон. Вик Маккуин (Ашли Къмингс) е решена повече от когато и да било да унищожи Чарли Манкс (Закари Куинто). Чарли, изправен пред собствената си смъртност, отчаяно желае да отмъсти на Вик. Този път той насочва усилията си към човека, който означава най-много за Вик – осемгодишния ѝ син Уейн. Надпреварата за душата на Уейн изправя Вик и Чарли в чудовищен сблъсък, принуждавайки и двамата да се сблъскат с грешките от миналото си, за да си осигурят контрол над бъдещето на Уейн.

Текст от potv.bg

Сериалът „NOS4A2“, базиран на едноименния бестселър на Джо Хил, е с изпълнителни продуценти шоурънърът Джейми O’Брайън („Пази се се от живите мъртви“, „Ад на колела“) и Джо Хил. Сериалът е продуциран от AMC Studios съвместно с Tornante Television. Освен Ашли Къмингс и Закари Куинто в сериала участват и Джахкара Смит, Олафур Дари Олафсон, Вирджиния Кул и Ебън Мос-Бакрач.

Премиерата на сезон 2 на „НОСФЕРАТУ“ ще е на 4-ти януари в 23.00 ч по AMC.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Носферату , NOS4A2

АМС ще стартира новата година с два премиерни сериала

"NOS4A2" ще има втори сезон

Послание от Джо Хил и повече за героите в сериала "NOS4A2"