Музика Музика и видео

НОРА знае НАКЪДЕ!!!

Добави коментар

Финалистката от Music Idol 2 - Нора заедно с новата си банда направи зрелищна премиера на новото си видео „Накъде”

 

 

Финалистката от Music Idol 2  Нора заедно с новата си банда направи зрелищна премиера на новото си видео „Накъде”

Вирджиния Рекърдс представиха пред журналисти и приятели новото видео на  Нора „Накъде”. Гостите в клуба станаха първите свидетели на стилното и мрачно видео към „Накъде”, представено кратко от режисьора Васил Стефанов, работил с Нора и по първото ѝ видео “It’s Not Right”.

НОРА знае НАКЪДЕ!!!Да поздравят лично Нора бяха дошли Графа, Маги Джанаварова, Деница от Music Idol 2, Косьо Марков от Тангра, Жоро Янев, Лили Йончева, Краси от D2, Проф. Алис Боварян, в чийто клас Нора учи в Музикалната Академия, както и много колеги и приятели на певицата.

След официалната премиера светлините в клуба притихнаха, а на сцената няколко тъмни силуета се настаниха зад разположените инструменти. Малко след това и  самата Нора взриви публиката си с мегафон в ръка. Прожекторите осветиха музикантите е в този момент промоцията се превърна в премиера на още нещо – новата група на Нора! Заедно с певицата забиха Бисер Иванов (китара), Поли Петрова (бас), Калин Тонев (пиано) и Явор Александров (барабани). Петимата откриха сета си с преработена до неузнаваемост версия на дебютния синъл на Нора “It’s Not Right”, след което представиха няколко чисто нови авторски парчета, в типичния за Нора поп-рок стил.

НОРА знае НАКЪДЕ!!!

Концертът завърши с изпълнение на „Накъде” с ново оригинално интро и джазиран трип хоп – лаундж ремикс. След края на лайва,  гостите не позволиха на Нора и групата ѝ да си тръгнат, преди да изпълнят и нещо на бис.  Музикантите и певицата дадоха финал на вечерта с кавър на Anastacia “Left Outside Alone”.

Новата банда на Нора, с която тя ще се представя все по-често от тук нататък е истински дрийм тийм от български инструменталисти и музиканти. Бисер Иванов и Калин Тонев са бивши колеги от група Алегро, Поли Петрова е второ поколение басист - дъщеря е на басиста на Диана Експрес, а Явор Александров е добре познат на феновете като барабанист на D2.

Телевизонната премиера на клипа предстои в понеделник, в Тази сутрин на bTV, а веднага след това „Накъде” ще атакува и българския музикален ефир.

 

  • За „Накъде”:

 

НОРА знае НАКЪДЕ!!!

Чисто новият сингъл на финалистката от Мюзик Айдъл 2 НОРА вече си има клип. Снимките на „Накъде” се проведоха в мрачните подземия на Двореца във Враня. Нора отново работи с екипа, отговорен и за клипа на дебютния сингъл на певицата: на режисьорския стол Васил Стефанов (Baby, Остава; Герой, Тома), а за стайлинга се погрижи Мина Кайе.

Подземните коридори на Двореца във Враня се оказаха перфектния декор за мистичната атмосфера на клипа. Снимките продължиха цял ден при минусовите температури в сградата, но това не попречи на Нора да изпълни перфектно ролята си на жена-вамп. Нора не се страхува да се преобразява и този път ще изненада феновете си с неочаквана визия. Плюс с невиждани умения по пейнтбол! В клипа участват още един мистериозен и много секси китарист и няколко демонични персонажа.

НОРА знае НАКЪДЕ!!!Ето какво каза и самата Нора за снимките на „Накъде”:
„Клипът е разделен на три части, първата ме представя по много различен от мен самата начин, втората част е изпълнена с много екшън. Краят на видеото представлява една много мрачна и изкривена реалност. Резултатът е много динамичен.”

След It’s Not Right, едно от най-популярните парчета в родния ефир за миналата година, както и в ефира на гръцкия музикален канал MAD, айдълката написа текста и за новото си соло парче Накъде. Музиката отново е дело на Бисер Иванов. Накъде е бунтарска песен с рок рифове и заразна поп енергия, с която Нора продължава да задава въпроси и да провокира.


СНИМКИ НОРА: Силвия Братанова / WINGS
СНИМКИ Live : Николета Райдовска

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър