ТВ анонси bTV

Ноемврийски филмов апокалипсис

1 коментар

Истински филмов апокалипсис очаква зрителите на bTV Cinema през ноември.
Истински филмов апокалипсис очаква зрителите на bTV Cinema през ноември. Всеки четвъртък и петък от 21:00 часа светът ще бъде подложен на заплаха от премиерните за България „дизастър” ленти „Метален нашественик”, „Ледено земетресение”, „Предсказание за края на света”, „Апокалипсис край Стоунхендж”, „Магнитна буря”, „В плен на огъня”, „Последните часове на Земята”, „Снежен ад”, „Циклонът” и „Космическа катастрофа”.

Ноемврийският филмов апокалипсис по bTV Cinema стартира на 1-ви от 21:00 часа с премиерната за българския ефир фантастика „Метален нашественик”. Двама братя, който са отчаяни в опитите да спасят семейния бизнес, получават отговор на молитвите си, когато руски сателит излиза извън орбита и се разбива в близкото поле.
 „Метален нашественик”

Без да знаят, че сателитът носи непозната извънземна маса, братята го продават на местен скулптор, който използва останките в своя творба. Скоро непознатото вещество съживява скулптурата, създавайки метално чудовище, чиято единствена мисия е да убива.

На 2 ноември зрителите на bTV Cinema ще гледат първи в България екшън-ужасът „Ледено земетресение”.
Под пейзажа на Аляска, топенето на дълбоко замръзналата земя е на път да промени драстично спокойната природа. Със затоплянето и топенето на на ледовете се създават подземни реки от летлив течен метан, предизвиквайки поредица от силни разрушителни земетресения. Започва надпревара с времето - да се спрат смъртоносните реки преди да доведат до катастрофална експлозия, която заплашва планетата.

На 8 ноември от 21:00 часа bTV Cinema ще излъчи премиерното заглавие „Предсказание за края на света”. Когато внезапно възникват масови геоложки нарушения, които заплашват планетата, започва отчаяно търсене за изчезнал автор, за когото се смята, че държи ключа при прогнозирането на бъдещи бедствия. Но авторът  скоро е открит мъртъв, а в неговия дом – древен  гадателски Род - устройство, което показва бъдещето на тези, които го вземат в ръцете си. Докато уредът рисува мрачна визия за бъдещето на Земята започва трескаво търсене на местонахождението на древни устройства, които могат да противодействат на разрушителните геоложки разрушения, които са буквално разделят на планетата две.

В петък, 9 ноември, зрителите на bTV Cinema ще гледат „Апокалипсис край Стоунхендж”. Теоретикът на конспирациите и видео водещ д-р Джейкъб Глейзър вярва в непознатото.

Когато мощен електромагнитен взрив започва да разрушава енергийната мрежа на Земята, Джейкъб тръгва към Стоунхендж, вярвайки, че там се крие решението на проблема. Всеки нов електромагнитен взрив причинява силни земетресения и вулканични изригвания, които заплашват да унищожат планетата. Докато учените се опитват да разберат катастрофалните събития, Джейкъб трябва да намери начин да спре Апокалипсиса край Стоунхендж.

Ноемврийският филмов апокалипсис по bTV Cinema продължава на 15 ноември с екшън фантастиката „Магнитна буря”. Огромна комета удря Земята и предизвиква силни земетресения, наводнения и вулканични изригвания. Ударът на кометата буквално е изместил Земята от оста ѝ и променил магнитното ѝ поле.
Магнитна буря

Земната кора започва да се променя и заплашва да разруши цялата цивилизация. Екип от учени трябва бързо да разбере как да върне Земята в предишната ѝ ос, преди полюсите да се изравнят отново, а човечеството да бъде заличено.

На 16 ноември от 21:00 часа bTV Cinema ще излъчи „В плен на огъня”. Кристин Скот е на път да стане първата жена, която някога е приемана в елитния клуб Missoula Smokejumpers - най-опасната форма за борба с пожара.
За да докаже, че е достойна, тя трябва да се обучава в продължение на четири седмици. Когато коварен горски пожар заплашва живота на семейството й, Кристин трябва да даде всичко от себе си, за да победи това бедствие и да спаси близките си.

На 22 ноември зрителите на bTV Cinema ще гледат премиерната за България екшън-фантастика „Снежен ад”. Когато семейство Милър открива мистериозен подарък пред вратата си в коледната нощ, те не могат дори да предположат, че той съдържа мощ, която може да обрече на гибел идиличното им планинско общество.
„Снежен ад”

Пакетът съдържа снежен глобус -преспапие с перфектно копие на техния град. Когато го разклатят, навън започва да вали сняг, и изобщо, каквото се случва в глобуса, се превръща в реалност. Но когато копчетата на преспапието отключват серия от ужасяващи бедствия, семейството трябва да се обедини и да намери начин да го унищожи, преди да е станало твърде късно.

В последния четвъртък на ноември, феновете на апокалиптичното кино ще гледат премиерата на „Циклонът”. Известният проблем на Юпитер - Голямото червено петно , е изчезнал. Когато започват огромни по мащаб бури в Северна Америка, бързо става ясно, че огромната, висока буря, която е обикаляла около Юпитер в продължение на стотици години, се е преместила на Земята. Поглъщайки всичко по пътя си, Голямото червено петно ​​заплашва да превърне Земята в нов Юпитер  - друг газов гиганти то само за няколко дни! Може ли Земята да се спаси от тази супер буря?

Финал на ноемврийския филмов апокалипсис по bTV Cinema на 30 –ти
ще постави „Космическа катастрофа”. Голяма комета се сблъсква със слънцето и експлозията измества Меркури от неговата орбита, изпращайки го в съдбоносен курс към Земята. С всеки изминал ден нестабилното гравитационно поле на Земята предизвиква катастрофални бедствия, които заплашват да разкъсат планетата. Единствената надежда за оцеляване е топ секретно военно оръжие, което има силата да унищожи Меркури преди да се вреже в Земята. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Метален нашественик , Ледено земетресение , Предсказание за края на света , Апокалипсис край Стоунхендж , Магнитна буря , В плен на огъня , Последните часове на Земята , Снежен ад , Циклонът , Космическа катастрофа