Актуално Търси се...

Нина Николина свири на контрабас тази събота в „Търси се...”

Добави коментар

Нина Николина ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се…” тази събота, 12 септември, от 11:00 часа, по bTV.
Нина Николина свири на контрабас тази събота в „Търси се...”
Младата и талантлива певица Нина Николина ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се…” тази събота, 12 септември, от 11:00 часа, по bTV. За първи път зрителите ще научат любопитни подробности от личния свят на певицата, който тя ревниво пази в тайна.

Една от най-емоционалните срещи е с нейната майка Росица, която е музикален педагог. Именно от нея Нина е наследила таланта си на певица и любовта към народната музика. Майка ѝ ще я предизвика да изпее за зрителите тяхната любима народна песен, която пеели на четири гласа всички от семейството, когато пътували за ваканциите в детските ѝ години.

Нина Николина свири на контрабас тази събота в „Търси се...”За първи път зрителите ще видят и сестрата на Нина Николина Мая, с която също имат много силна връзка. Като деца тя е „тормозела” певицата с непрекъснатото учене на любимия ѝ френски език. В «Търси се...» тази събота, Нина ще получи от нея предизвикателство да изпее един френски шансон.

Най-вълнуващата среща за певицата ще бъде с малкия ѝ племенник Виктор, когото тя обожава
. Как се справя в ролята на леля и готова ли е да има свое дете заедно с приятеля си Максим, това зрителите ще научат тази седмица в предаването.

Каква е Нина според най-добрата ѝ приятелка, журналистката Диана Алексиев
а и дали ще успее да се справи с музикалната провокация, да си припомни как е свирила на контрабас, това зрителите ще видят тази събота.

Нина Николина свири на контрабас тази събота в „Търси се...”


Щрих към портрета на певицата ще прибави и нейната дуетна половинка, музикантът Калин Вельов. Той ще признае, че често си позволява да избира сценичните тоалети на Нина. Друг нейн близък приятел, политикът Емил Кошлуков, на шега ще се оплаче, че Нина много му се бърка в личния живот и е една от причините той да няма сериозна приятелка.

Нина Николина свири на контрабас тази събота в „Търси се...”

Последната изненада за Нина Николина ще бъде свързана с годините ѝ като певица в „Ку-ку бенд”. В студиото Меги и Нели ще я срещнат с най-добрия ѝ приятел от екипа на Слави, сценариста на шоуто, Ивайло Вълчев, с когото вече не се срещат толкова често. Двамата ще си спомнят най-незабравимите мигове и смешни случки от времето, когато са работили заедно и са се забавлявали извън телевизията.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“