Архив Survivor

Николай Койчев и Лъчо Козела решават спор в Survivor Live

Добави коментар

В неделя вечерта в Survivor Live от 22.30ч, по bTV предстои „боксов” двубой между Николай Койчев и Лъчезар Ангелов – Козела от миналогодишния сезон на шоуто.


Иглика Трифонова ще разкаже повече за кастинга на предаването

SurvivorВ неделя вечерта в Survivor Live от 22.30ч, по bTV предстои „боксов” двубой между Николай Койчев и Лъчезар Ангелов – Козела от миналогодишния сезон на шоуто.

Разразилият се спор между двамата в миналото издание на предаването, ще получи разрешение след състезание с логически задачи. След като Койчев обвини Лъчо, че няма „вид на висшист”, а се оказа че Лъчзар се радва на две дипломи за висше образование, дойде време да се реши кой е по-умният от двамата.

Непосредствено след това в студиото ще гостува Николай Мартинов, които посети сървайвърите от обединеното племе „Лапу Лапу” и им остави „къща на два етажа”, храна и висок дух.
     
Отпадналите след племенен съвет тази седмица са Ралица Гинкова и Златина Димитрова. В студиото ще чуем мнението на останалите за играта на Ралица, както и мнението на Златина за собствената й игра.
      
Във финалната част на предаването гост ще бъде режисьорката Иглика Трифонова, която за трета поредна година се занимава с кастинга на участниците в Survivor. Иглика ще даде коментари за играта, както и своите предположения за финалистите в този сезон нa Survivor.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor

Сбъдват ли се големите надежди в Survivor - понеделник вечер от 21:30 часа по bTV