Архив Big Brother

Никол Станкулова, Златка, Камелия и Румен Луканов ще избират победителя в Стъклената къща

Добави коментар

Никол Станкулова, Златка, Камелия и Румен Луканов ще избират победителя в Стъклената къща

През последната седмица от живота на Съквартирантите в Стъклената къща на Big Brother, всеки ден при тях ще гостува по една от любимите им известни личности. Златка, Камелия, Никол Станкулова и Румен Луканов ще се запознаят с участниците в проекта, за да изберат най-достойния за истинската Къща на VIP Brother 2013.

Решаваща дума при избора през следващата седмица ще имат и продуцентите и феновете, които вече гласуват за своите фаворити във Facebook страницата на предаването

Всичко, което се случва със Съквартирантите в Стъклената къща, феновете могат да гледат на живо в Nova Play, благодарение на непрекъснатия безплатен стрийминг. Там те могат да гледат и ексклузивни кадри от мисиите на Съквартирантите през изминалата седмица. Само за три дни след стартирането на проекта Стъклената къща, гледаемостта на Nova Play се е увеличила с 52 %,  което доказва интереса на зрителите към това как някой от 6-мата съквартиранти ще съумее да се открои и да влезе в Истинската къща на VIP Brother 2013 съвсем скоро.

Най-интересните мисии и истории от живота в Стъклената къща, феновете ще могат да гледат на Nova Play от понеделник, 9 септември.


В неделя, 8 септември, Стъклената къща отваря врати за всички, желаещи да усетят какво е да живееш в напълно прозрачна стая. От 10.00 до 22.00 часа феновете ще могат да я видят на живо и да се снимат в Paradise Center. Първите 100 посетители на Стъклената къща ще получат специален подарък.

Стъклената къща е иновативен проект на Нова ТВ, който дава шанс на феновете да се докоснат до магията на най-успешното риалити шоу в България.
Тя е само встъпление към невероятната емоция, която очаква зрителите на Нова ТВ след броени дни, със старта на VIP Brother 2013. Един от 6-мата съквартиранти в Стъклената къща ще има възможността да прекрачи прага на Истинската голяма къща на VIP Brother и да живее с едни от най-известните лица у нас.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала